Aktywne Wpisy
puesmanana +103
Czy naprawdę ktoś wierzy, że SUV spalający ponad 20 l benzyny, jest bardziej ekologiczny, niż małe autko, którego norma została sklasyfikowana o stopień niżej w tabeleczce?
A co ze śladem węglowym przy produkcji takiego samochodu?
Przestańcie robić z tego wojnę ideologiczną.
#sct #krakow #motoryzacja
A co ze śladem węglowym przy produkcji takiego samochodu?
Przestańcie robić z tego wojnę ideologiczną.
#sct #krakow #motoryzacja
źródło: 1000028909
Pobierz
sruba_m3 +36
Eh, myślałem że ta cała kobieta nieidealna jest niejako równowagą dla głupoty mentora, ale widać sprany łeb przez social media i wrzucanie zdjęć noworodka motzno xD są siebie warci
ale z drugiej strony mogłem się spodziewać, kto o zdrowych zmysłach udostępnia mentorowi swoje drogi rodne
#sebcel
ale z drugiej strony mogłem się spodziewać, kto o zdrowych zmysłach udostępnia mentorowi swoje drogi rodne
#sebcel
źródło: image
Pobierz

@Donegal: *** Nie jak macie w mBanku, tylko zawsze powinno się mieć przynajmniej jedną kartę zapasową.
W innych bankach też potrafią tak blokować karty, mBank nie jest jedyny. Te informowanie banków żeby nie blokowali też średnio działa, jeden konsultant powie że oni mają to gdzieś bo nigdzie tego nie
To ktoś tak nie robi? Ja to mam z 4 karty plus jeszcze to co żona ma. To raczej podstawy podróżowania w dzisiejszych czasach i już nawet nie chodzi o blokadę, ale czasem po prostu jedna karta może nie zadziałać, ale zadziała druga. No i gotówka. Zawsze
"A, dzisiaj sobie tego odstrzelimy" ;)
Ale weź sobie wykup za grosze jakiś VOiP na takie okazje, bo zbankrutujesz dzwoniąc stąd. Zresztą odbierając rozmowy, też płacisz. Ja mam Viber Out i nie raz mi się już przydał (linie lotnicze, ubezpieczenie i teraz to).