#heheszki #ukraina #rosja @Metris to już kompletnie się odkleił. Już nawet treści nie daje tylko suche stwierdzenia i to tylko dla przeciwstawiania się. Taki najwyższy poziom psychozy, nawet #sebcel tam nie dotarł. Najśmieszniejsze, że już dawno przekroczył poziom, gdzie mógłby zrozumieć swoje odklejenie, teraz to już nigdy tego nie zrozumie. I dobrze, byleby go nie zbanowali, nie dość, że ubaw po pachy, to jeszcze skutecznie zniechęca do kacapów pokazując jacy są ci, co ich popierają. Pewnie zaraz mi napisze że nie popiera kacapulco. XD
Jakie są wasze najbardziej znienawidzone perfumy? U mnie: Erba Pura, Versace yellow diamond i miejsce honorowe otrzyma the office od jeremiasza #perfumy
@Metris to już kompletnie się odkleił. Już nawet treści nie daje tylko suche stwierdzenia i to tylko dla przeciwstawiania się. Taki najwyższy poziom psychozy, nawet #sebcel tam nie dotarł. Najśmieszniejsze, że już dawno przekroczył poziom, gdzie mógłby zrozumieć swoje odklejenie, teraz to już nigdy tego nie zrozumie. I dobrze, byleby go nie zbanowali, nie dość, że ubaw po pachy, to jeszcze skutecznie zniechęca do kacapów pokazując jacy są ci, co ich popierają. Pewnie zaraz mi napisze że nie popiera kacapulco. XD
źródło: 1000009206
Pobierz