Wpis z mikrobloga

Aż założyłam konto, gdyż jestem pod tak wielkim wrażeniem procesów myślowych tego ojca, że wróżę im albo:
1. Jackass PL version, Grammy i dwa Oskary
Albo
2. Tragiczna śmierć dziecka która będzie na okładce książki opisującej śmierci Darwina, a dla ojca kryminał za niepoprawną opiekę nad dzieckiem skutkującą śmiercią tragiczną spowodowaną nieumyślnie (po 5 latach wyjdzie ale żona czekać nie będzie).

Jedno z powyższych się stanie, nie wiem które. Ale wiem co się stało już. Trauma dziecka, lęki przed wszystkim xd w bierki się będzie bała zagrać że przypadkiem nadzieję się na tą bierke z dzidą xd

ALBO MOZE TO JA JESTEM GLUPI, ALBO NIE NADAZAM ZA METODAMI WYCHOWANIA

Kiedyś bowiem normalne było, że na poważny mecz klasowy brało się taśmę tą mocną srebrną jakby ktoś złamał nogę żeby skleić i grać dalej.

ALE NIE, NIE ROZUMIEM,
Jakim kurna cudem ojciec mając fajny plan, rzucić się z górki, sturlac i pokazać że to fun. Tylko dlaczego zamiast zielonej, trawiastej górki rzuca się w jakieś zbocze porośnięte kłującą jeżyną? Jeżyna to krzak widoczny Z daleka czy może jest wielkości stokrotki i chowa się za gównem?

JAK MOŻNA mając za cel sturlanie się z górki wybrać rozwiązanie "rzucę się w przepaść z jeżynami, wtedy powinienem sturlać się z górki" CZYŻ TAK?

No chyba że te krzaki jeżyn pojawiły się spontanicznie akurat w momencie turlania, na podstawie fizyki kwantowej jest to możliwe. Materia może powstać spontanicznie w b.malym prawdopodobieństwiem ale nie zerowym.

Słuchaj no @agiller, jakbyś wpadł na pomysł typu "wejdźmy do tej ciasnej jaskini będzie fajnie, w środku wymyslimy jak z niej wyjść" to dzwoń do żony i opowiedz jak genialnie będzie.

Ale na końcu Cię pociesze, zawsze mogłeś zagrać w piłkę gniazdem szerszeni czy coś, ale tego nie zrobiłeś, gratuluję więc

#ojciec #zabawa #szpital #pdk
ObjawyLekowe - Aż założyłam konto, gdyż jestem pod tak wielkim wrażeniem procesów myś...

źródło: Screenshot_20260106_111151-min

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 39
@ObjawyLekowe: Musisz mieć smutne życie. Szkoda mi ciebie.

A tak wygląda "zbocze porośnięte kłującą jeżyną".
Zwyczajnie mnie trochę zniosło i trafiłem w jedyny krzak na całym stoku.
Naprodukowalas się bo ktoś się zadrapał podczas zabawy z dziećmi.
I tak na koniec to co powiem od serca że w dupie mam twoje poglądy na temat wychowania moich dzieci. Chcesz swoje (o ile masz) trzymać pod kloszem to trzymaj. Moje codziennie mają
agiller - @ObjawyLekowe: Musisz mieć smutne życie. Szkoda mi ciebie. 

A tak wygląda ...

źródło: 26472

Pobierz
  • Odpowiedz