Bagnetem_moim_francuskim Bagnetem_moim_francuskim 43 min temu 6 + #przegryw Jak ten tagowy manlet atencjusz to robi, że ciągle buja się z jakimiś różowymi? Może ja nie zazdrosny, ale na pewno z lekka skołowany XD
KieszonkowyChad92 KieszonkowyChad92 42 min temu via Wykop 2 + @Bagnetem_moim_francuskim: a jaka jest jakosc i "swiezosc" tych rozowych?
Bagnetem_moim_francuskim Bagnetem_moim_francuskim 40 min temu via Wykop 2 + @KieszonkowyChad92: A to już nie mnie oceniać. Tym bardziej, że mnie nawet pijana koza by nie chciała XD
WujekMokrePalce WujekMokrePalce 37 min temu via Wykop 1 + @Bagnetem_moim_francuskim: Jak ten tagowy manlet atencjusz to robi, że ciągle buja się z jakimiś różowymi?Który? XD
KieszonkowyChad92 KieszonkowyChad92 37 min temu via Wykop 2 + @Bagnetem_moim_francuskim: nawet pijana? A skad wiesz? Gdzie widziales pijana koze? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bagnetem_moim_francuskim Bagnetem_moim_francuskim 36 min temu via Wykop 3 + @KieszonkowyChad92: Ja ze wsi. Nie takie rzeczy się tu już widziało XD
Bagnetem_moim_francuskim Bagnetem_moim_francuskim 35 min temu via Wykop 1 + @WujekMokrePalce: Ten prawiczek92 czy jak mu tam było... XD
jezdzilemmercemipalilempopularne jezdzilemmercemipalilempopularne 27 min temu via Wykop 1 + @Bagnetem_moim_francuskim: Ogromna dynamina + wygląd.
WujekMokrePalce WujekMokrePalce 27 min temu via Wykop 1 + @Bagnetem_moim_francuskim: A, myślałem że manlet birdcel, który też ma baby co wysyłają mu c--e xd
Bagnetem_moim_francuskim Bagnetem_moim_francuskim 26 min temu via Wykop 0 + @jezdzilemmercemipalilempopularne: No wygląd to na pewno XD
Bagnetem_moim_francuskim Bagnetem_moim_francuskim 25 min temu via Wykop 0 + @WujekMokrePalce: O tamtym to nic mi nie wiadomo XD
jezdzilemmercemipalilempopularne jezdzilemmercemipalilempopularne 23 min temu via Wykop 2 + @Bagnetem_moim_francuskim: Moim zdaniem wygląda ok, sto razy lepiej ode mnie.
Bagnetem_moim_francuskim Bagnetem_moim_francuskim 19 min temu via Wykop 2 + @jezdzilemmercemipalilempopularne: Ode mnie też wygląda lepiej, ale to żaden wyczyn bo tutaj poprzeczka jest nisko postawiona XD
remlezar remlezar 15 min temu via Wykop 1 + @Bagnetem_moim_francuskim: Sam nie wiem na czym polega jego potęga xD
Bagnetem_moim_francuskim Bagnetem_moim_francuskim 10 min temu via Wykop 1 + @remlezar: Ten typ jest dla mnie prawdziwym ewenementem XD
Jak ten tagowy manlet atencjusz to robi, że ciągle buja się z jakimiś różowymi? Może ja nie zazdrosny, ale na pewno z lekka skołowany XD
Który? XD