Wpis z mikrobloga

#ksiazulo
Patrząc na komentarze pod ostatnim filmikiem to ława oburzonych powinna zostać przeniesiona gdzieś na trybuny na któryś z dużych stadionów. Nie chcę wchodzić w jakieś wywody ojkofobiczne, ale czasem mam wrażenie, że dla tych ludzi naprawdę nie ma co tworzyć jakichś treści, żeby dać im chociaż jakąś formę rozrywki, urozmaicającą nieco ich szare i nudne życie (tak wiem, że nie jest to robione w czynie społecznym, tylko dla chajsu xD). Chłopowi, który funkcjonuje już kolejne lata jako szczyt polskiego youtube'a, omijający praktycznie wszelkie duże dramy, konflikty czy inne kontrowersje, i tak trzeba w końcu dosrać, bo przecież jakby to mogło być inaczej. Do tego jeszcze ten owczy pęd. Mech...
Franekzfabryki_firanek - #ksiazulo 
Patrząc na komentarze pod ostatnim filmikiem to ł...

źródło: b2bfafcacd15c676f246367f927a

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Franek_z_fabryki_firanek: Tyle że on tych filmów nie nagrywa dla siebie i nie ustawia ich jako prywatne, tylko robi je dla widzów, żeby zarobić na tym hajs. Więc jeśli widzom nie podoba się, że ich spoko jutuber, którego filmy były takim „guilty pleasure” do kolacji, stopniowo zmienia się w pato-influ, to chcą to zatrzymać, zanim rozbije sobie ryj.
  • Odpowiedz