Aktywne Wpisy

blunch +822
Dobry uczynek spełnion ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pitbull puszczony wolno bez smyczy w parku rzucił się na kobietę i jej psa. Leżeli sczepieni na śniegu. Słyszałem wołanie o pomoc, widziałem krew na rękach właściciela, na kobiecie i jej psie.
Szybki telefon na policję. Pies po kilkunastu uderzeniach pięścią przez właściciela puścił kobietę i jej pupila. Facet w międzyczasie gdy usłyszał syreny zaczął uciekać.
Udało mi się go złapać i zmusić do przyjazdu
Pitbull puszczony wolno bez smyczy w parku rzucił się na kobietę i jej psa. Leżeli sczepieni na śniegu. Słyszałem wołanie o pomoc, widziałem krew na rękach właściciela, na kobiecie i jej psie.
Szybki telefon na policję. Pies po kilkunastu uderzeniach pięścią przez właściciela puścił kobietę i jej pupila. Facet w międzyczasie gdy usłyszał syreny zaczął uciekać.
Udało mi się go złapać i zmusić do przyjazdu
źródło: PXL_20260131_080019793
Pobierz
snorli12 +57
Posiadacze pomp ciepła gdy patrzą na prognozę pogody na najbliższy tydzień... ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
#pogoda #pompaciepla #ogrzewanie #majsterkowanie #budujzwykopem #remontujzwykopem #energetyka #heheszki
#pogoda #pompaciepla #ogrzewanie #majsterkowanie #budujzwykopem #remontujzwykopem #energetyka #heheszki
źródło: 3cb6a0407ba16da4303aad613b6591e50aaa11b385d30fefe688ac7ad2b5f02d
Pobierz

Mam wrażenie, że prowadzę puste, nudne życie :/
Naszło mnie na takie rozkminy po ostatnim spotkaniu w większym gronie.
Mam 37 lat, żonę, dwójkę dzieci, dom, stabilną choć nie za ciekawą pracę w IT. Dzieci małe, dom na wykończeniu więc praktycznie czasu nie mam na nic. Z hobby pozostała mi siłownia, czasem rower, czasem wyjście do lasu na wyprawę. Ale życie raczej aktualnie mi przemija i po robocie (o 16) wchodzi ogarnianie dzieci, zaraz usypianie i juz czlowiek nie ma czasu i ochoty na nic i tak dzien po dniu.
Byłem z żoną na spotkaniu w podobnym gronie wiekowym z ludźmi z którymi się nie widzieliśmy jakiś czas i byłī gadki o tym co u kogo slychać. A tu jeden się z korpo zwolnił i otworzył sklep z kompami, a tu drudzy wyjeżdżają do stanów na dwa tygodnie, a tu ktoś się na studia zapisał bo zawsze mu wadził brak wykształcenia , a tu inny zaczął trenować dzieciaki w piłkę nożną w lokalnej społeczności.
Jak doszło do nas to potrafiłem powiedzieć tylko, że 'Jakoś leci, po staremu' i dodać kilka słów o wykańczaniu domu czy jakąs anegdotkę z fachowcem.
Zrobiło mi się strasznie smutno bo mam wrażenie, że każdy z pasją opowiada o swoich ciekawych przeżyciach i planach, wydarzeniach z życia a ja nie mam nic takiego, nie przeżywam nic ciekawego, życie mi umyka. Jak pisałem, pozostali ludzie. w podobnym wieku, niektó®zy również z dziećmi.
Sam nie wiem jaki sens tego posta, raczej typowe #zalesie , a może ktoś miał podobne przemyślenia, sytuacje...
#gownowpis #przegryw #rozkminy #zwiazek #rodzina
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: dalej nie czytam, wypad z tagu
Tak jak ci doradzali - nie porównuj się dopóki ty jesteś szczesliwy
@mirko_anonim: wybacz że powiem wprost TY BARANIE masz stabilną pracę w IT (pewnie zdalnie), dom i żonę oraz dziecko i jojczysz że nie masz ciekawego życia?
lol masz więcej niż niejeden marzy, kolejny dowód że trawa zawsze jest bardziej zielona u
źródło: 59517.6
PobierzPodobno też, domu nie wykończyć tylko skończyć wakańczać. Zawsze będzie coś do zrobienia. Czasmi coś bardziej pilnego, czasami mniej. Próbuj priorytetyzować. Może coś nie jest ważneog na już i możesz jednak skupić się na rozwoju osobistym.
Pytanie też
@Dietetyq: dobrze prawisz. Nagroda nie musi być już tu i teraz. Z wiekiem robi się rzeczy poważniejsze które zajmują więcej czasu. Dobre jest planowanie długoterminowe z małymi punktami milowymi.