Wpis z mikrobloga

✨️ Solo dating - nowy sposób na spędzanie czasu
Co chłopy sądzą o solo datingu? Brzmi głupio ale ma to sens w sumie bo skoro i tak siedzimy w piwnicy bez pomysły dla siebie to dlaczego by nie wyskoczyć raz na jakiś czas na miasto i zrobić coś co rzadko robimy. Np. zjeść coś dobrego w restauracji albo pójść do kina. Skoro baby to uskuteczniają to tym bardziej my powinniśmy.

#przegryw #samotnosc

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

mirko_anonim - ✨️ Solo dating - nowy sposób na spędzanie czasu Ⓘ
Co chłopy sądzą o so...

źródło: maxresdefault

Pobierz
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: ale wiesz że to jest na pokaz, nie? chłopy mają w------e na zdanie różowych, kupią se małego danielsa + 0,5 colki odpalą meczyk/film w piwnicy i wyjebungo. Zero zdjęć, zero p--------o na fb...
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: No popatrz. To ja aż do plandemii aktywnie randkowałem. Sam ze sobą, ale zawsze. Dopiero po tym cyrku jak Januszom z gastro zupełnie odwaliło z cenami to odpuściłem weekendowe wypady do knajp. Po muzeach nadal łażę, ale to ciężko randką nazwać :D
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Solo date czyli fancy nazwa na pójście samemu na obiad czy do kina?

Widzę, że aktualne pokolenie potrzebuje fancy słówek i określeń co by się czuć lepiej ze sobą i z tym co robią.

Nie, nie ma nic złego w pójsciu na kolacje samemu jak masz taki kaprys i nie chce Ci się na siłe szukać towarzystwa. Tak samo możesz sobie pójść samemu do kina, teatru, na koncert czy
  • Odpowiedz
Co chłopy sądzą o solo datingu?

@mirko_anonim: Moim zdaniem fajny pomysl, zeby raz na X czasu wyrwac sie z domu, spedzic milo czas. Ja raz na X czasu ide do jakiejs malo uczeszczanej kawiarni z ksiazka. W Gdansku jest fajna, mozna przy oknie usiasc i patrzec na miasto
  • Odpowiedz
@mirko_anonim chcesz robić coś co stare sfrustrowane baby? To jak idziesz na kebaba, to jest solo dating? W ogóle sama nazwa "solo dating" nie ma sensu jak i chodzenie do kina, żeby oglądać pół godziny reklam
  • Odpowiedz
jak i chodzenie do kina, żeby oglądać pół godziny reklam

@0mezrp: protip - przyjdź do kina 20 minut po planowanym starcie seansu. Działa za każdym razem
  • Odpowiedz