Wpis z mikrobloga

✨️ Czy kobiety mają trzy stopnie zainteresowania?
Czytam na tagu że podobanie się kobiecie jest dosyć zerojednykowe - tzn. podobasz jej się lub nie, i w sumie jak podobasz to nic nie musisz robić bo sama zrobi xd. Kurde a nie mieliście nigdy 3 opcji? albo byli świadkami? Bo wg mnie jest też 3 opcja, czyli podobasz się jej ale jeszcze o tym nie wie. Bo w życiu widziałem i takie scenariusze, że trochę spędzonego razem czasu + jakieś wspólne tematy i nagle para obcych dla siebie ludzi nagle coś zaczyna ten tego.

#tinder #zwiazki #przegryw #blackpill

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: @mirko_anonim: dokładnie tak jest.

Kobieta wybiera i kobieta zabiega. To nie Ty potrzebujesz jej, tylko ona twojej spermy. Jeżeli tego nie rozumiesz albo nie doswiadczyles to problem jest gdzie indziej niż w innym sposobie blaznowania do kobiet żeby zwrócić swoją uwagę

Będziesz widział, baba jak się w Tobie kocha to zaczyna robić to co Ty,interesować się tym co Ty, czesto malpowac po tobie, np. Jak przeklinasz to
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
kreatywny-poeta-57: No ja byłem wiele razy w takiej sytuacji, że uczucie przyszło z czasem (nawet dopiero po 2 latach znajomości), ale zawsze było to tylko z mojej strony, więc i tak nic z tego nie wychodziło.

Jest jeszcze 4 opcja, podobasz się jej, ale jest nieśmiała i nic z tego nie będzie.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
  • Odpowiedz