Wpis z mikrobloga

To, że odpuściłem sobie tę ligę to nie znaczy, że nie oglądam co się dzieję bo ciągle to jedna z moich najbardziej ulubionych gier ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do porannej kawki polecam film Krzysztofa Willsona (dla tych, którzy nie wiedzą: ojca założyciela GGG, który odszedł z roboty rok temu)
#pathofexile2 #poe2 #pathofexile
acidd - To, że odpuściłem sobie tę ligę to nie znaczy, że nie oglądam co się dzieję b...
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@acidd:

Level playing field?
Miał szansę zbanować TFT albo chociaż zbugowany pancerz 25000% fire res, to nic nie zrobił.

Zawsze była teoria że GGG dostaje działkę żeby patrzeć w inną stronę
  • Odpowiedz
@fledgeling: dopóki ktoś się nie obnosi publicznie z rmt i nie robi przekrętów na wielką skalę to po co banować takiego kogoś. kasa z mtx się zgadza, nikt nie traci i wszyscy są zadowoleni
ja używałem nielegalnego makro do flaszek przez lata i mnie nie wykryli bo tego nie robiłem publicznie. a nawet jakby mnie wykryli to jaki sens jest banować kogoś kto gra tylko SSF czyli w ogóle nie
  • Odpowiedz
@onepnch: TFT to są miliony rocznie - oni mają tysiące luster co miesiąc

Sam zbugowany pancerz 25 000% fire res na standardzie to minimum 4 lustra. A sprzedali tego dziesiątki tysięcy

Widzę że nie wiesz co to TFT - sklep z przedmiotami do gry
  • Odpowiedz
@fledgeling: no i? 99% graczy to nie dotyczy. zwłaszcza na standardzie gdzie od lat wiadomo było że topowi crafterzy kupują bo po prostu się nie da generować takiej ilości itemów bez tego. a ekonomia i tak będzie z-----a bo standard to kloaka
jak nie ma grubej inby to jakoś się to kręci i wszyscy są zadowoleni
  • Odpowiedz
@acidd: lubie Krzyśka ale dobrze ze odszedl z GGG bo mamy teraz auction house i zajebisty trade ( ͡° ͜ʖ ͡°). Gdyby nadal "tu" był to byśmy tego nie mieli bo on jest fanatykiem trudnej gry xD
  • Odpowiedz