Wpis z mikrobloga

@denazyfikacja imo Facebookowe grupki są do tego lepsze i chat gpt też daje radę tylko trzeba go pilnować bo poleca drogie produkty, po czym wklejasz mu skład dokładnie tego, co polecał i mówi że to zły produkt XD
  • Odpowiedz
  • 0
@asiakasia przecież nikt nie używa facebuka poza emerytami, na reddicie jest sporo młodych osób, ludzi pracujących w zawodzie etc. więc wydawało mi się że to dobre miejsce żeby się zwrócić o pomoc ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@denazyfikacja: nie powiem ci dokładnie bo dostałem bana i czekam z założeniem nowego konta żeby zmylić boty, ale w ustawieniach można zaznaczyć czy chcesz otrzymywać wiadomości od moderatorów i autobotów, często to wyłączałem i wtedy nigdy nie miałem żadnych powiadomień od nich, co po czasie było mało wygodne. Często też dany subreddit ma bota który zdejmuje posty, ale nie powiadamia cię o odpowiedzi której udzielił w usuwanym temacie.
  • Odpowiedz
@denazyfikacja i tak i nie
- nikt nie wrzuca tam zdjęć z życia ale grupy tematyczne żyją i w kwestii glowupów jest bardzo dużo grup postów i porad; no i jak pisałam - jak masz już gotowe wszystko to wrzuć to w chat, może akurat ci rozwiąże problem bo ja jestem z niego w tej kwestii zadowolona
  • Odpowiedz