Wpis z mikrobloga

Mireczki skąd można "załatwić" ebooki? Bo ktoś mi kiedyś mówił np o z library. Szukam stron, gdzie będzie jakaś dobra dostępność książek szczególnie po polsku. Bo raczej causalowo czytać chcę wieczorami.

#ebook #pytaniedoeksperta #mirkopomusz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@StrangeGem: Jak darmowe i legalne, to np: https://www.ebooks43.pl/ Od czasu do czasu różne księgarnie proponują stałym klientom jakieś e-booki gratis. Tanio było niedawno w Ebookpoincie, ale no niestety wczoraj się coroczna duza promocja skończyła.... Zalezy jak dużo czytasz i jaka tematyka Cię interesuje, w wielu wypadkach mnie taniej wychodzi polowanie na promocje niz abonament, dodatkowo wtedy e-book jest mój na stałe.
  • Odpowiedz
@StrangeGem: sprawdź w swojej lokalnej bibliotece - bardzo wiele bibliotek publicznych oferuje kody do legimi/empik dla swoich czytelników - jedyny feler, nie ma całej oferty i często kod ma miesiąc ważności. Biblioteki mogą też stosować jakieś inne ograniczenia (np. że musisz mieć konto XYZ czasu i ABC wypożyczeń), ale nawet jeśli takie sytuacje się zdarzają to raczej są to proste do przeskoczenia tematy.
A jak to nie, to annas archive
  • Odpowiedz