Aktywne Wpisy

FunkyMonkey +242
Ale to trzeba być odklejonym. xD Chłop zarobił 1,6 mln, przyznał się do lecenia w c---a korygując faktury, „odpowiadał tylko za grafik” i kilkanaście podpisów konowałów. xD
#lekarz100k #medycyna #konowalposting
#lekarz100k #medycyna #konowalposting
źródło: c9fcfb21b8b386c82ed2c78479d63477a6ffe61eef5d9753fc57d3f766d72dcc
Pobierz
adam-pajac +60
#lewandowski Bobek ma z miliard zł na koncie a dalej wygląda jak chłop ze wsi
źródło: lewy1
Pobierz

#muzyka #ankieta #radio357 #radionowyswiat #radio #media #rock #pop #muzykaelektroniczna #polskieradio #trojka #czworka #oswiadczenie #hiphop #rap #trap #techno #dubstep
Jaką stację Polskiego Radia lubisz najbardziej?
Co do gustu muzycznego - za młodu słuchałem przeważnie wszelkiej maści EDM (choć tak naprawdę to prawie wszystkiego). Nie przepadałem aż tak bardzo za muzyką poważną/ klasyczną, teraz doceniam ją bardziej. Tak samo z jazzem.
#r
Gdyby nie byli na falach FM, nigdy bym ich nie znalazł.
Gdy Program 24 przejęło częstotliwości Czwórki, kupiłem sobie stacjonarny Radioodtwarzacz internetowy (Dabman i200). Dodawałem adresy różnych stacji ze świata.
Nadaje się 2009
Odpalam jednego dnia radio, a tam K-OS - Crabbuckit puścili.
---
Nigdy się nie połapałem, co Trójka, Nowy Świat, 357, itd. oferowała. Bo zawsze trafiałem na jakieś smęty, i audycje, na których mogłem zasnąć. A
Pamiętam jej negatywne komentarze co do niektórych granych utworów kilkanaście lat temu, do zespołów które szanowałem i lubiłem. A ona - anyway, kontynuujmy nasz temat.
Włączyłem w losowym momencie Czwórkę po dziesiątej. Temat był o "hejcie". Dopytywano tam o jakieś szczegóły, na czym polegał hejt,