Wpis z mikrobloga

Dobry πŸ™ƒ

Dzisiaj teΕΌ bΔ™dzie nocna zmiana?

Gdzie to trzeba siΔ™ wpisaΔ‡? MyΕ›licie ΕΌe 2 kanapki wystarczΔ…? Bo jeΕ›li mam byΔ‡ szczery mam tylko dwie kanapki πŸ™‚

#nocnazmiana #nocna
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@Sevotumir: A to nie ma listy zajΔ™Δ‡ czy wspΓ³lnych aktywnoΕ›ci? To straszne! Trzeba natychmiast powoΕ‚aΔ‡ odpowiednie ciaΕ‚o ktΓ³re ustawi wszystko do pionu i ustali grafik. Lud potrzebuje igrzysk, inaczej gotΓ³w szukaΔ‡ chleba πŸ™ƒ
  • Odpowiedz
@OutSiderX82: SΔ… wspΓ³lne aktywnoΕ›ci, jak najbardziej. Np. wspΓ³lne zgΕ‚aszania konta Ε›mieszka co lubi od czasu do czasu wrzuciΔ‡ obrazki z duΕΌa zawartoΕ›ciΔ… treΕ›ci kaΕ‚owych (・へ・)
  • Odpowiedz
  • 0
@Sevotumir: Jak to? A tyΕ‚u tu szlachetnych mΕ‚odych ludzi z poczuciem humoru. Wiem ΕΌe kiedyΕ› byΕ‚o lepij, natomiast myΕ›lΔ™ ΕΌe jak rozkrecisz klikanie to i Michau wciΔ…gnie do administratury πŸ™ƒ
  • Odpowiedz
  • 0
@Sevotumir: Oj tam oj tam. ByΕ› sobie poklikal, no i miaΕ‚byΕ› wΕ‚adze. Tylko czy jesteΕ› wystarczajΔ…co silny ΕΌeby ciΔ™ nie zdeprawowala i ΕΌebyΕ› nie przeszedΕ‚ na ciemnΔ… stronΔ™ mocy πŸ™ƒ
  • Odpowiedz
@OutSiderX82: Wiesz, tutaj potrzeba kompetencji. Są specjalne wymagania, żeby móc sobie klikać i czuć władzę. Chodzą jakieś plotki, co do wymaganych cech kandydata, ale w tej chwili nie można siać plotek.
  • Odpowiedz