@Hambercios: pod koniec gry jak chodził z tą z opaską na oku, to dobre teksty leciały do niej xD no i w sumie z tym drugim wiedźminem też lambertem czy jakoś tak xD
@Umeraczyk: Niedawno skończyłem KCD2 i potwierdzam. Dialogi na co najmniej tym samym poziomie co w wieśku. Tłumaczenia się Heńka przed strażą to beczka śmiechu za każdym razem.
@Damianowski: Wiedźmin 3 ma dobre dodatki podstawka w porównaniu z nimi jest taka sobie fabularnie Całą grę razem dodatkami przechodzi się min 3 razy Bo są wybory zadania można rozwiązywać za każdym razem w inny sposób innym bulidem postaci To co najmniej 1000 godzin Powodzenia
@Damianowski: Ja bodajże przedwczoraj też skończyłem podstawkę pierwszy raz i zacząłem właśnie dodatek ale zamiast go robić, to postanowiłem zrobić jeszcze kilka zadań pobocznych z podstawki i tak od dwóch dni łażę i ogarniam ilu ja rzeczy jeszcze nie zrobiłem (a mam większość znaków zapytania wyczyszczone i mimo tego ciągle trafiam na coś nowego)
10/10
Dobrze, że jeszcze dwa dodatki ( ͡º ͜ʖ͡º)
#wiedzmin3 #wiedzmin #gry #rpg #feels
źródło: image
Pobierzźródło: Wiedźmin 3 Dziki Gon 2026.01.01 - 17.03.07.00
PobierzNiech ci będzie, tam też jest extra, ale gry są jednak posypane, bardzo sprawnym post modernizmem, ala Sapkowski.
Tłumaczenia się Heńka przed strażą to beczka śmiechu za każdym razem.
@trinty: procentowo nie wiem. Czas gry na steamie pokazuje 80h, ale w grze chyba z 70 jakoś
źródło: image
Pobierz@kinkykylie: to ide grać
źródło: 76eb6b228a903fe58f348c4422042001
PobierzCałą grę razem dodatkami przechodzi się min 3 razy
Bo są wybory zadania można rozwiązywać za każdym razem w inny sposób innym bulidem postaci
To co najmniej 1000 godzin
Powodzenia
źródło: 1000024236
Pobierz