Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@lukasz3360: Nie no wariaciku ja wiem, że Ty jesteś bogaty, przedsiębiorzy, nastoletni milioner z 20centrymetową knagą ukrytą głeboko w serduszku, już mi zaimponowałeś, fajnie, że mogłem Cię poznać w ogóle.
z fartem
  • Odpowiedz
@Hissis: to zależy, jakby typiara się bolcowała z byle kim to miałbym z tym problem. Ale jakbym wiedział że miała kilku partnerów dłuższych to żaden problem
  • Odpowiedz
  • 0
@dragon_fruit: a Ty mordko taki konserwartywny w tej kwesti też jesteś, też niewiele miałeś partnerek, nigdy żadnej płomiennej, namiętnej przygody gdzieś nie przeżyłeś pod wpływem emocji i chwili?
z fartem
  • Odpowiedz
  • 3
@dragon_fruit: nieco jednak zmieniłeś temat mordko i uciekłeś od odpowiedzi, co mi nie umknęło.
Ja rozmawiam o Tobie, zadaje Tobie pytanie, a Ty odpowiadasz ogólnikowo na temat innych ludzi, no nie tędy droga mordo, serio, albo szczerze rozmawiamy, albo wcale, bo ja to nie lubię takiego czegoś, jak ktoś próbuje mnie tutaj kręcić i cwaniakować.
z fartem
  • Odpowiedz
@Hissis: To chyba oczywiste, że bym wolał się rozstać niż coś takiego xd Nie wiem za kogo po moich wpisach mnie uważasz. A taki przykład jaki podajesz jest po prostu patologiczny i sie nadaje do specjalisty.
  • Odpowiedz