Wpis z mikrobloga

Zakolak jest szkodnikiem dla głupiego społeczeństwa, które traktuje go jak wyrocznię.
Coś mu nie smakuje bo np ma inne kubełki smakowe niż inny człowiek - biznes pada bo Zakolak zjechał knajpę. Wiadomo, że głupia masa ludzi zacznie pluć i tyle.
Inna sprawa - babcia sobie dorabia do emerytury, prowadzi bar mleczny. Wpada Zakolak i co? Trzeba zamknąć lokal bo 80-letnia babcia nie wyrabia z wydawaniem kotletów dla 15 latków w bluzach muala.
Kolejna sprawa - lokalna społeczność. Mieszkasz, masz swój lokal albo dwa w których lubisz jadać, wbija taki zakolak, poleci i co? Nie można zjeść normalnie już w tej knajpie.

#ksiazulo #jedzenie #youtube #polskiyoutube
okoboji - Zakolak jest szkodnikiem dla głupiego społeczeństwa, które traktuje go jak ...

źródło: ADRk9lBaHR0cHM6Ly9vY2RuLmV1L3B1bHNjbXMvTURBXy80OTRmMGZkNjZkOTY0OWNlNGRjNDllZmNkZThjMjhiNC5wbmeSlQPNATBkzQUezQLhkwXNCWDNBOzeAAKhMAehMQQ

Pobierz
  • 54
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@okoboji: dużo w tym prawdy, ale winne jest tak jak napisałeś podatne na manipulacje i osądy głupie społeczeństwa któro nie ma własnego zdania i dziś nie wie czy jest im zimno czy gorąco nie wiedzą czy wolą żreć czy bara bara a jutro takie kutafony jeden z drugim pójdą głosować do urn
Prostym ludziom trzeba prostego idola bo co taki prostak zjeść pić spać zero wyższych idei
  • Odpowiedz
@okoboji: Z tą babcią to akurat nie rozumiem o co biega. Mogła zwiększyć cenę żeby odsiać klientów. Nie tylko ruch miałaby mniejszy, to jeszcze zarobiłaby więcej.
  • Odpowiedz
@okoboji: no ja mam tak że nie ważne czy jak bym lubiał czy nie lubiał książula to cholernie zwracam uwagę na jego znaczną część widowni bo to jest jakaś masakra...
i nawet na wykopie wiele osób pisało że jak widzą mini rozmowy z widziami napotkanymi na mieście na filmach to ciężko im zbudować zdanie na temat prostych spraw - nie to nie efekt tremy przed kamerą bo nawet w gronie
  • Odpowiedz
@okoboji: popyt na niego się nie wziął znikąd, polskie gastro leci w c---a i ma ego w------e w kosmos. Ale fakt, cała ta otoczka niepotrzebna, równie dobrze mógłby incognito recenzować lokale i pisać o nich na blogu, ale wtedy by nie było hajsu z wyświetleń xD
  • Odpowiedz
@SpongeBobertKanciastoRenki: no to mega widać po reklamach w telewizji jakie lecą - zróbcie sobie maraton, reklamy w telewizji od 1999r do 2025 roku - leciały coraz głupsze z każdym rokiem, coraz mniej przekazu czy czegoś, ewidetnie firmy wiedzą jak podatne i puste jest społeczeństwo że leci sam giga cringe w telewizji

gdzie te dawne rekaly które otrzymywały nagrody nawet? nie ma, jest krzycząca cleo i donatan albo inne rakowe reklamy
  • Odpowiedz
@okoboji: Tru. Gość jeszcze autentycznie nie zna się na niczym związanym z gotowaniem czy gastronomią - jeszcze jak był Wojek było jako tako. W zasadzie jego wszystkie oceny są jak z maszyny losującej. Potrafi zamawiać rzeczy których nie lubi żeby później jechać knajpę. Pamiętam jak zamówił gdzieś burgera 'serowy zabójca', żeby chwilę później powiedzieć, że on nie lubi jak jest za dużo sera...
  • Odpowiedz
@okoboji: Ja nie rozumiem jego fenomenu. Jak dla mnie sprawdzanie recenzji czy blogów na temat konkretnej restauracji ma sens w przypadku gdy chcę zjeść naprawdę dobrze, lub gdy szukam lokalnej kuchni w miejscu gdzie jestem raz lub dwa w życiu. Natomiast typ recenzuje jakieś kebaby lub inne burgery xd
  • Odpowiedz
Z tą babcią to akurat nie rozumiem o co biega. Mogła zwiększyć cenę żeby odsiać klientów. Nie tylko ruch miałaby mniejszy, to jeszcze zarobiłaby więcej.

@placebo_: I uważasz, że tak wygląda prowadzenie knajpy? Masz stałych klientów, ale przychodzi banan więc w----------z ceny w kosmos? A potem co? Ruch bananowy po miesiącu zamiera, a przecież stali klienci przestali przychodzić bo drogo? I palec w dupie na kasę do biedry? xD Wszyscy
  • Odpowiedz
@okoboji: miło patrzeć, że w końcu więcej ludzi zaczyna dostrzegać jakim ten typ jest toksykiem i jak bardzo nie jest świadomy tego co mówi. Kiedyś tutaj napisałem, o głupim społeczeństwie ślepo biegnącym za swoim pseudoidolem to mnie kilka osób zjeść chciało, że tak nie wolno. Chłop robił fajne materiały jako "spoko ziomeczek z osiedla" a niedługo to zostanie jakimś jurorem w masterchefie
  • Odpowiedz
@placebo_: no z babcią chodzi o to, że nie każda usługa jest nastawiona na maksymalizację zysków. Bar sobie spokojnie działał i żywił głównie okolicznych seniorów i pracowników urzędu. Ceny niskie, bo pewnie jeszcze bar był dotowany (jak chyba całkiem sporo barów mlecznych). Każdy korzysta na takim układzie.

Może i babcia by więcej siana zrobiła podnosząc ceny, ale grupy docelowej nie byłoby stać. Urząd pewnie też nie mógłby im już wynajmować
  • Odpowiedz
@okoboji: Ale macie bul d--y, typowi kolejny raz za sponsorowali wycieczkę do USA i wykopki mało z zazdrości się nie zesrają.
Kto im robi zasięgi? Wy, nienawidzicie go, bo znalazł niszę z której doi hajs, sracie się, że na za duże zasięgi, które sami mu generujecie.

Jest takich dwóch łysych debili podających się za lekarzy, którzy promują szkodliwe wzorce żywieniowe. Nie jest w moim interesie podbijanie im zasięgów. Więc nie
  • Odpowiedz