przestań chlać... piszesz jakby polski był twoim drugim językiem durniu
@obserwator_nsa: pisze szybko bo szkoda mi czasu na takich jak ty... Poza tym mam zdiagnozowaną dysleksję wzrokową, przez lekarza a nie tak jak idol konfedeidiotow memcen przez kolegę alkoholika obrzygusa wiplera. Z twoich epitetów co do mojej osoby wnioskuje jednak że rozumiesz co pisze i z braku argumentów potrafisz tylko obrażać.
@vanschout: jak z x'a to grok imagine. ostatnio była afera, że wszystkie baby rozbierał do bikini. za friko można robić zwykłych przeróbek zdjęć ile chcesz
#konfederacja #polityka
źródło: 1000035639
Pobierz@obserwator_nsa: no tak jak kuce g---o sondaże z koffedeminium kondony Polski jako trzeciej pratii😂 też wygenerowane przez ai.
@pangkor: no to se poczekam na swoją kolej bo lata na xsie od dwóch dni XD
@obserwator_nsa: tak tutaj postowli ludzie którzy się n--------a...ja z konfederuskich. Na x każdy kofedeidiota go podowala dalejXD
@obserwator_nsa: pisze szybko bo szkoda mi czasu na takich jak ty... Poza tym mam zdiagnozowaną dysleksję wzrokową, przez lekarza a nie tak jak idol konfedeidiotow memcen przez kolegę alkoholika obrzygusa wiplera. Z twoich epitetów co do mojej osoby wnioskuje jednak że rozumiesz co pisze i z braku argumentów potrafisz tylko obrażać.
@vanschout: jak z x'a to grok imagine. ostatnio była afera, że wszystkie baby rozbierał do bikini. za friko można robić zwykłych przeróbek zdjęć ile chcesz
@pangkor: To go pozwij a nie dupe zawracasz.