Aktywne Wpisy

Krupier +61
Kiedy ostatni raz widzieliście u kogoś karton na chłodnicy? Ja jakoś parę dni temu, ale wcześniej to chyba już spokojnie z kilkanaście lat nic. Chyba ten patent odszedł w zapomnienie.
#motoryzacja #samochody
#motoryzacja #samochody
źródło: obraz
PobierzJak taka laska może być z takim dziadem? To nie jest fejk, bo znam tą osobę. Też, bez obrazy dla tego gościa, ale to nie jest jego liga. Ja wiem, że często kobiety w PL wyglądają lepiej, od swoich chłopaków. No ale kurde u mnie w firmie 40 letnia managerka (zresztą całkiem fajny m--f) ma lepszego chłopa.
Na korzyść laski przemawia jedynie to, że ona nie ma go nigdzie w zdjęciach, jest
Na korzyść laski przemawia jedynie to, że ona nie ma go nigdzie w zdjęciach, jest
źródło: IMG_6270
Pobierz

Wykopki be like - literally communis - to jest moja wolność że wjadę swoim sadzomiotem do miasta i będę terroryzował ludzi i rozgrzewał ten złom na parkingu smrodząc stu innym pieszym na parkingu, na chodnikach i w normalnych samochodach.
Jak wg ciebie twój 20 letni dieselek nie smrodzi to odpal sobie go rano i idź się sztachnij z rury wydechowej - i tak już nie zmądrzejesz
Wolność to jest moja od waszego smrodzenia kiedy taki dieslowiec nawet raz na chodniku nie był bo jedyne gdzie krąży to auto<=>kanapa przed TV
Jeszcze żeby faktycznie to było jakieś ograniczenie - po prostu masz mieć auto z 12 letnią normą emisji spalin lub auto na inne paliwo niż olej napędowy. LPG jest znacznie tańsze w utrzymaniu niż diesel
#krakow #sct #strefaczystegotransportu
źródło: com-razoroil
Pobierz@dzem_z_rzodkiewki: zgoda, więc ja też chce normalnie spacerować bez wdeptywania w psie kupy, jebiących kamienic moczem w lecie, i chodzić po chodniku bez przesuwania się bo ktoś ma niewychowanego pieska, o bieganiu w parkach nie wspomnę.
to co wprowadzamy obowiązkowe SWP (strefa wychowanego psa) za 100zł msc?
SCT w żaden sposób mnie nie dotknie, ale uważam że idea jest obrzydliwa przez sam aspekt klasowy.
@snep5: podobne tłumaczenia słyszałem jak wchodził zakaz palenia papierosów na przystankach. Ja muszę jechać dieslem i truć innych, CZEGO NIE ROZUMIESZ LEWAKU?! wykluczenie transportowe bo ktoś musi spalać ON zamiast pb95 lub czyściutkiego LPG
ale bezsensowna analogia XD rozwiązaniem na leżące kupy jest podniesienie ich przez właścicieli psów, więc mandaty albo edukacja. jakie masz inne rozwiązanie na zanieczyszczenia produkowane przez stare diesle oprócz zaprzestania ich użycia w miastach?
@wankstain: tańsza/darmowa komunikacja miejska tramwaje, darmowe i wielkie parkingi przy stacjach pod karkowem.
Na ten moment mamy i sct, i podwyżkę biletów i wykluczenie biedniejszej części społeczeństwa :)
a ekologia nie istnieje jak zapłacisz 100zł XD
@snep5: mnie też nie dotknie, ale uważam że idea jest wspaniała.
na darmowe bilety i parkingi kasy sobie nie wyczarują.
opłaty mają za zadanie zniechęcić przynajmniej części kierowców na wjazd do miasta, a nie niwelować zanieczyszczenia. koniec końców taka opłata obniży ilość zanieczyszczeń
@dzem_z_rzodkiewki: jeden się zesrał na mirko dzisiaj że to nazizm jest xD