Wpis z mikrobloga

#iptv #trex #tvteam

Pierwsze wrażenie z darmowego testowania Tv.Team -o wiele gorszy odbiór niż Na Trexie i klatkowanie na wielu kanałach TV. Na Canal+Sport2 sekwencja 3 sekund się powtarza w trakcie meczu tenisa;)) Pierwsze moje wrażenie : Tv.Team to beznadziejny ruski wynalazek. Wracam do Trexa .
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@marlod na kupionym tv.team też nie dają loginu i hasła tylko token, moi rodzice testują tv.team od 25. grudnia i nie mają żadnych problemów, raz na jakimś kanale wskoczyła plansza, że offline i to wszystko.

Weź Ty zostań przy Trexie i nic już nie testuj. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@NieoznaczonaReklama: Nie, nie ma filmów VOD , ruskie programy na pierwszym miejscu, polskich kanałów chyba tylko 170.Nie ma kilku folderów gdzie można znaleźć ten sam kanał tv. W Trexie wszystkie kanały ładnie podzielone wg folderów programowych , łatwo się wyszukuje.Oznaczenie kraju oraz typ programów np.Informacyjne, Filmowe, Sportowe.
Trex o wiele lepszy na tivimate niż ten ruski wynalazek TV.Team
  • Odpowiedz
@marlod: Ale co Cię dziwi, że ma tylko 180 kanałów czy nie ma VOD, czytasz w ogóle co kupujesz? XD I twoim argumentem na to, że ktoś napisał, że coś działa perfekt jest to, że kanały są inaczej poukładane albo, że nie ma VOD?

Kanały są poukładane alfabetycznie, czyli najprościej jak się da, dziecko z przedszkola to ogarnie.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@danoneek: wszystko wiem, ale wystawiam ocenę porównując Trexa z TV.Team .Ten pierwszy tańszy , z VOD i lepiej zorganizowany.Na plus TV.Team mogę wymienić jedynie EPG który można ma stronie TV.team samemu sobie z linku wygenerować, z dowolnym okresem wprzód, nawet chyba do 8 dni lub więcej.
  • Odpowiedz
@marlod: z tym canal+ sport 2 to nie minęło 3 minuty od zgłoszenia na support i wszystko działało pięknie. Testuję już któryś dzień i się poważnie zastanawiam, czy nie przeskoczyć z kablówki na stałe do TvTeam, lepsza oferta. A z TiviMate to w ogóle jest cudowna sprawa, najlepsza aplikacja do IPTV.
  • Odpowiedz
@marlod: mam tv.team od kilku miesięcy złego słowa nie powiem. Nie zależy mi na VOD interesują mnie tylko kanały TV.
Zero zacięć wszytko śmiga aż miło w tele miałem więcej problemów z niedziałającym archiwum.
  • Odpowiedz
@danoneek: z VOD to ja mam swoje Jellyfin, ale jakaś lista co tam jest na 365 albo kontakt do kogoś to bym poprosił, potestować można ( ͡º ͜ʖ͡º)
Zależy mi na bardzo na chatchup, im dłużej tym lepiej.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@apocalyp5e: to prawda, można cofnąć dowolny program tv w ramach TV.Team i oglądać go od początku. To duży plus dla TV.Team.
W trexie nie wszędzie to działa. Widzę że jest jakiś nowy kanał Polsat X w TV.Team. w trexie go nie ma.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
A w ogóle doświadczacie klatkowania oglądając tv od waszych dostawców? Czyli zamiast 25 lub 50 klatek na sekundę, po kilku sekundach od przełączenia na dany kanał tv, następuje klatkowanie czyli powiedzmy 2-3 klatki na sekundę, film rwie.Moze to wina mojego internetu albo wifi albo android boxa.Na szczęście rzadko to się zdarza, nie zawsze i nie codziennie. Zazwyczaj jakby na kanałach w folderze Poland VIP ,ale to też nie jest regułą.
  • Odpowiedz