Aktywne Wpisy

Metodzik +102
✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁 DARMOWA GRA NA EPIC ✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁
🔥 Magellania oraz Arabian Gulf za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📅 DATA WYDANIA:
Magellania 19 marca 2021
🔥 Magellania oraz Arabian Gulf za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📅 DATA WYDANIA:
Magellania 19 marca 2021

marcelus +32

#lodz #samochody
źródło: IMG_3582
Pobierzźródło: IMG_3583
Pobierznie w siwą tylko w siną dal.
no geniusz (ʘ‿ʘ)
Komentarz usunięty przez moderatora
@siadaj_Kulson: Pewnie n------y, naćpany,bez przeglądu, bez OC, albo już poszukiwany xD
no tak ze trzy dziennie, a o co chodzi?
@rozdartapyta: Najśmieszniejsze że pewnie go znajdą nazajutrz i jedyne co dostanie to mandat za spowodowanie kolizji. Sprawdzone i potwierdzone- znam kilka identycznych przypadków i zawsze kończą się tak samo "a panie władzo, bo mi się śpieszyło, a byłem w szoku, a nie zauważyłem, a pan mówił że wszystko ok więc pojechałem.." na co pan władza: "proszę więcej tak nie robić- to będzie 1000zł za spowodowanie kolizji" i na
@Ciameq: Policja pewnie dużo nie zdziała, bo gość powie że stuknął, poszkodowany ma numer rejestracyjny, to sobie odjechał bo mu się spieszyło. Jak w ogóle "uda się ustalić kierującego" to dostanie mandat, jak sie nie uda to będzie umorzenie (i mandat za niewskazanie). Zrobił Twój tata zdjęcie ryja kierowcy? Będzie tu kluczowe :)
Dobra informacja jest taka, że samochód miał
źródło: image
Pobierz@ZdzislawMarchwicki: OP specjalnie tak przekręcił aby zwrócić uwagę na dym jaki zostawił sprawca. Stąd cudzysłów. Nie wiem jak ty i 35 os. nie potrafi ogarnąć tak prostej wiadomości.