Pamiętajcie mirki i mirabelki, jeśli będziecie chcieli pokazać dzieciom jak turlać się ze sporej górki to sprawdźcie czy po drodze nie ma jeżyn. ( ͡°͜ʖ͡°). Właśnie czekam na tomograf gałki ocznej bo kolec mi przejechał po niej. :D Krwi z rozcięcia było tyle że 2 paczki chusteczek poszły a kurtka do prania. Suma summarum córki w płacz i boją się podejść zamiast śmiać się jak stary a głupi ojciec turla się z górki. :D Dodam tylko że personel szpitala ma ubaw jak już im wytłumaczyłem co się odejeb@lo. #sor #heheszki #ojciec #zabawa #szpitql
@agiller: ale po co pokazywać dzieciom jak się turlać, jak coś to bym nauczył jak starać się zejść aby się nie wywalić albo nie spaść, a tak to sanki itp. Najfaniejsze są pociągi.. teraz chyba nie ma takich rzeczy.. wszyscy z danych dużych górek łączyli sanki po 5-10 i na raz zjeżdzali z dużej góry, gdzie wcześniej ludzie wodę wylewali aby mieć zjeżdżalnie
#sor #heheszki #ojciec #zabawa #szpitql
źródło: 26437
PobierzWychowanie na praktycznych przykładach czego w życiu unikać ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
staryyy, a głuuupi xD
Trzymaj się ;)
@agiller: Mirki i mirabelki: pokazałem dzieciom, że nie powinny turlać się po śniegu, nie wiedząc, co się pod nim znajduje. ¯\(ツ)/¯
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Najfaniejsze są pociągi.. teraz chyba nie ma takich rzeczy.. wszyscy z danych dużych górek łączyli sanki po 5-10 i na raz zjeżdzali z dużej góry, gdzie wcześniej ludzie wodę wylewali aby mieć zjeżdżalnie