Wpis z mikrobloga

Pamiętajcie mirki i mirabelki, jeśli będziecie chcieli pokazać dzieciom jak turlać się ze sporej górki to sprawdźcie czy po drodze nie ma jeżyn. ( ͡° ͜ʖ ͡°). Właśnie czekam na tomograf gałki ocznej bo kolec mi przejechał po niej. :D Krwi z rozcięcia było tyle że 2 paczki chusteczek poszły a kurtka do prania. Suma summarum córki w płacz i boją się podejść zamiast śmiać się jak stary a głupi ojciec turla się z górki. :D Dodam tylko że personel szpitala ma ubaw jak już im wytłumaczyłem co się odejeb@lo.
#sor #heheszki #ojciec #zabawa #szpitql
agiller - Pamiętajcie mirki i mirabelki, jeśli będziecie chcieli pokazać dzieciom jak...

źródło: 26437

Pobierz
  • 92
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1880
@agiller: jak mi ojciec kiedyś pokazał zimą jak się wpada w kontrolowany poślizg dużym fiatem to omal sobie dłoni nie odmroziłem wypychając gruchota z pobocza na drogę
  • Odpowiedz
@agiller: Ja za przykładem tatuśka zjeżdżałem z dosyć sporej góry na sankach głową w dół. Było ekstra. Jak o takich rzeczach myślę to wydaje mi się że sporo szczęścia trzeba żeby się przypadkiem nie uszkodzić permanentnie w roku dorastania XD
  • Odpowiedz
@agiller: przypomniało mi to jak w zeszłym roku znajomy zabrał mnie na paralotnię, ale wiatr był za słaby i oderwaliśmy się od ziemi dopiero po przebiegnięciu przez ciernie. Ale z gałką oczną wygrałeś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
BFyre - @agiller: przypomniało mi to jak w zeszłym roku znajomy zabrał mnie na paralo...

źródło: 1000016511

Pobierz
  • Odpowiedz
Ja kiedyś źle wymierzyłem poślizg i zajechałem za daleko na sankach i mordą przykleiłem się do bloku … efektem był podrapany i lekko przekręcony nos xD
  • Odpowiedz
@agiller Miras, oby z okiem było wszystko dobrze! Jeszcze trochę i będzie wiosna, sturlasz się tam raz jeszcze i przy okazji pojesz tych jeżyn, bo teraz musiałeś obejść się smakiem :D zdrówka!
  • Odpowiedz
via Android
  • 55
@KosmicznyBarszcz: @dzieju41 @corsa900 Dziękuję wszystkim za życzenia zdrowia. Przecięta gałka oczna. Minimalnie przed granicą przecięcia na wylot więc pan powiedział że powinno się zagoić samo. Maść i krople dostałem. Jest ok beka w domu beka w szpitalu a w środę pewnie będzie beka w pracy( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@agiller: Jezu zdjęcie takie, jeszcze z odbiciem lustrzanym, że za pierwszym razem myślałem że jakiegoś kacapa czy rezuna odpalili i wstawiają zwłoki xd
"Magomed tuszajew zginął przy turlaniu przez jeżyny"
  • Odpowiedz