Wpis z mikrobloga

Ja wiem ze to temat który się ciągle powtarza, ale może ktoś z obecnych na tagu ma jakieś przemyślenia. Jaki odtwarzacz do iptv jest najlepszy dla telewizorów lg, samsung? Wcześniej korzystałem z androida i aplikacji Tivimate i uważam że była genialna, niestety na tv powyższych marek brak tego programu. Najpopularniejszym rozwiązaniem jest Smart Iptv oraz ss iptv. Pierwszy jest okej, ale menu zmiany kanałów jest dość problematyczne, chociaż i tak jest lepiej niż w ss lptv przechodzenie pomiędzy grupami kanałów podchodzi pos masochizm. Sa jeszcze inne programy jak STZ player który i wygląda dobrze i działa bez problemów, ale ja mam problem z EPG, nie chce wczytać mi listy, a nie ukrywam zależy mi na przewijaniu archiwum. Co możecie polecić?
#iptv #plusx #smarttv #lg #samsung
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Dziglipaf Średni box wciągnie 1 dziurką Twój TV, a wysmarka drugą, bo hardware w TV są żałosne.

Ogólnie to wymieniłeś większość sensownych aplikacji, testuj co Ci zadziała, bo to już zależy od playlisty jaka masz, a to indywidualne.
  • Odpowiedz
@Dziglipaf

@danoneek: @xBARTEXx mam boxa, ale i nowy TV z którego chce korzystać na jego oprogramowaniu

No i gdzie tu jest problem wg Ciebie?
Masz chęć to odpalasz sobie aplikacje z Tizena czy innego Shit OS, a do telewizji przełączasz sobie na HDMI 1, gdzie jest wpięty BOX. To dokładnie tak, jakbyś
  • Odpowiedz
Tyle samo kliknięć co odpalanie apki + jest takie coś jak HDMI CEC, które umożliwia automatyczne przełączenia ( ͡º ͜ʖ͡º)

@xBARTEXx ja to wiem, ale to OP chce używać telewizora xD

Podrzuć model

PUS8818 - MediaTek Pentonic 1000
  • Odpowiedz