Aktywne Wpisy

wfyokyga +22
Kusi mnie ten barking bread, odbiłem się 2 razy po 1 odcinku i dalej się nie chciało oglądać. Trzeba chyba będzie dać 3 szanse i ostatniom
źródło: temp_file4251944129250244986
Pobierz
lubie-sernik +4
Hydroksyzyna 75mg wzięta i jakoś nie chce mi się spać jeszcze a miała mnie uśpić.
Gdzie składać reklamację?
Gdzie składać reklamację?

A tak na serio... to tak, jestem wszystkim xD od devopsa, po teamleada, nawet managera jak jakiś półgłówek się trafi co nie ogarnia, po backend, frontend i devops. Z devopsa to mam certyfikat AWS profesionall architect, certyfikaty terraforma, pulumi itp.
Czy warto iść? Warto, to ciekawsze niż programowanie czasem :D Ale czasem walczysz z jakimś z------m softwarem (pozdrowienia dla Google Vertex) przez
Najlepiej linux, ale linux mi nie pasuje, bo np. ma ograniczenia, przez Apple - jak np. kompilacja aplikacji do iOS'a
A tak mam macbooka, który jest lekki, mocny (procesor arm), do tego ma wszystko to co linux i macbook - więc więcej
https://mustache.github.io/mustache.5.html
Ot własna forma pisania, co wolę unikać w projektach, bo nie chce spędzać dni i godzin by rozwiązywać trywialne zadania, po myśli autora projektu. Dlatego wolę coś znanego , a ninja2 jest znana dosyć dobrze również.
Możesz mieć farta i klepać k8s controllery albo pecha i być klikaczem pipelinow
W readme.md jakiś przykład typu „absolutne minimum” z wyjaśnieniem co ułatwia powinien wystarczyć.
Komentarz usunięty przez moderatora
Po co zgłaszać twój wpis (bo chyba o to ci chodzi, domyślam się), jak mogęgo usunąć i zbanować cię, bo ja jestem OPem? xD
źródło: image
Pobierz