Wpis z mikrobloga

@BrakWolnegoLoginu: ja sam przy całej mojej niechęci do Batyra pierwszy bym go bronił gdyby próbowali go przechwycić bo polski bajzel na polskiej ziemi jest naszym bajzlem, który powinniśmy sami ogarnąć i nie będą nam obce służby się panoszyły na naszym podwórku. Co innego pisowcy. Dla nich Polska nie istnieje, jest to co najwyższej terytorium nad którym chcą objąć władzę, nie ważne czy przy pomocy obcych służb czy nie.
  • Odpowiedz
@BrakWolnegoLoginu: Zawsze bawi, kiedy radykałowie sami się zjadają. Jak tylko któryś spróbuje napisać cokolwiek rozsądnego, to natychmiast zjawia się jeszcze bardziej skrajny dzban i go skrytykuje. To jest kierunek, gdzie można wyłącznie biec przed siebie i się nie zatrzymywać na choć chwilę zastanowienia.
  • Odpowiedz
ja to w sumie nie kumam co takiego złego im ten Tusk zrobił że go porównują praktycznie do diabła xD

@Kawa_z_cynamonem: Niektórzy udają tę nienawiść do Tuska tak jak np. niektórzy politycy pisu (no nie wiem np. Morawiecki) bo to się opłaca politycznie, a wyborcy nienawidzą Tuska bo tak im kazali. Dwie minuty nienawiści z 1984 zamieniło się w całodobowe szczucie w TVPis najpierw a teraz w republice. Tu nie
  • Odpowiedz