Aktywne Wpisy

#mecz mam 26 lat. Dopiero się skapnąłem że to jest Zagłębie Lubin, a nie Zagłębie LubLin xdddd

#primemma walka moich ex czyli Piotra z Przemkiem prawdopodobnie się niebawem odbędzie.
Trochę to smutne jednak.
Trochę to smutne jednak.
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
#finanse #oszczedzanie #gielda
źródło: IMG_6814
Pobierzwyborna argumentacja, milordzie
@Retro-g: gdybyś faktycznie tak się na tym znał, to wiedziałbyś że Polska to nie zachód i mieliśmy mnóstwo akcji, gdy politycy okradali Polaków. Nie ufamy państwu oraz bankom i mamy do
https://www.totalmoney.pl/artykuly/kredyt-hipoteczny-alicja-czym-byl-i-dlaczego-stal-sie-pulapka-dla-kredytobiorcow
Kredyty
biedni bo nie umieją oszczędzać i budować majątku długoterminowo, mimo tego że państwo literalnie podsuwa im pod twarz narzędzia do tego
@yahoomlody: wiń solidaruchów, tuska i kaczyńskiego, bo to oni zaczęli tak tresować społeczeństwo.
Synek mamusi szefowej nic nie ogarnia i jest leniem.
Nie wiesz jak było z OFE i jak oni okradali to się nie lepiej zapoznaj z faktami.
@programista70k: nie wiem, bo tak politycy zakręcili całą sprawą, że każdy mówi co innego. Co równie dobrze może oznaczać, że się dogadali - my ukradliśmy część, a wy część. Sądy i trybunały konstytucyjne nie takie rzeczy klepały by wszystko było git. NAWET JEŚLI faktycznie są tu niewinni, to tych afer było mnóstwo, zatem