Wpis z mikrobloga

Utknalem na teneryfie. Mam wymioty, csly cxas mi niedobrze. Powrot z biura odrozy. Jak sie zglosse do lekarza to mnie dadza do szpitala i nie bede mogl wrocic? Moze lepiej przetrzymac i po prostu w samolocie wyhaftowqc ze 2 razy?
Jest ze mna wspaniala kobita, mam kase w eqzie czego. Mial ktos tak?
#teneryfa #wyspykanaryjskie
#wakacje #lekarz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@fremmm: po to masz biuro podróży i ubezpieczenia, aby nie martwić się takimi sprawami. Zadzwoń na jakąś infolinię, skontaktuj się z biurem podróży/rezydentem/ubezpieczycielem
  • Odpowiedz
  • 0
@fremmm: wtf....jak rzygasz bo masz kaca to luz ale jak zjadłeś zatrute jedzenie to już nie luz ..ile ty masz lat? Jak ci jest coś poważnego to idź do lekarza a nie piszesz do randomow na wykopie.... Różnimy jak u 8 latka
  • Odpowiedz
Pogadaj z kimś z biura / firmy ubezpieczeniowej, zwykle przysyłają lekarza do pokoju hotelowego. Ogarnij to koniecznie jutro bo 6 wszystko pozamykane więc będzie problem z dostępnością aptek. Nikt się nie będzie w szpitale bawił chyba że masz już odwodnienie to wtedy na kilka h na kroplówkę.
  • Odpowiedz
@fremmm: pytanie jak bardzo na chodzei musisz byc dzisiaj...jak grasz glowna role na paradzie jako Melchior czy inny Baltazar to lepiej szybko sie lecz ale jak chilujesz na basenie to mysle ze 37.2 zbijesz drinkiem zimnym
  • Odpowiedz