Aktywne Wpisy
krystse +27
Chłop z takim doświadczeniem szuka już pracy za minimalną, ale nie ma kryzysu na rynku IT, sytuacja jest stabilna, eh
#programista15k #pracbaza #pracait
#programista15k #pracbaza #pracait
źródło: IMG_7490
Pobierz
dariusz44 +219
#gielda #maxkolonko #gieldowegownowpisy
-200 Akcji Microsoftu wpierdzielamy, wjeżdżamy do Portfela. Tymi Akcjami proszę wjechać k--wa do Portfela. OKEJ?! Proszę nimi wjechać i zajmujemy cały k---a portfel amerykański.
-No ale jak, przecież musimy mieć zgodę Żony...
-Jaką zgodę?! Wjeżdża pan k--wa 400stu dolarowym papierem do portfela...
-Ale WYCIĄGI, są Wyciągi z banku!
-Wyciągi??!! Na akcje po 400 dolków?!! K--wa wyciągnij tą kasę i wpierdziel w akcje MSFT, i k--wa tyle!
-200 Akcji Microsoftu wpierdzielamy, wjeżdżamy do Portfela. Tymi Akcjami proszę wjechać k--wa do Portfela. OKEJ?! Proszę nimi wjechać i zajmujemy cały k---a portfel amerykański.
-No ale jak, przecież musimy mieć zgodę Żony...
-Jaką zgodę?! Wjeżdża pan k--wa 400stu dolarowym papierem do portfela...
-Ale WYCIĄGI, są Wyciągi z banku!
-Wyciągi??!! Na akcje po 400 dolków?!! K--wa wyciągnij tą kasę i wpierdziel w akcje MSFT, i k--wa tyle!
źródło: image
Pobierz

1. Czy zostanie stewardessą po maturze jest dobrą opcją na pierwszą legalną pracę w życiu, żeby zarobić na studia?
2. Jakie linie polecacie i czy w którychś ma się jakikolwiek wpływ na to, gdzie każą Ci zamieszkać? xD Nie chciałabym zostać eksmitowana do żadnego Dubaju, wolałabym zostać w Polsce lub chociaż gdzieś w Europie
3. Przyjmują z niewyjściową mordą, jeśli spełnia się pozostałe wymogi takie jak wysoki wzrost, szczupła sylwetka i brak tatuaży?
4. Łatwo aktualnie zostać przyjętym czy trzeba się nagimnastykować, bo dużo chętnych?
Help, nie wiem jak mam zarobić na studia, nie mam pomysłu na początek swojej "kariery" (śmieszy mnie to słowo) zawodowej, a specyfika studiów o których myślę nie pozwoli mi na pracę choćby w weekendy, więc nie wyżyłabym nawet mieszkając w akademiku.
Stewardessa wydaje mi się na razie najlepszą opcją, ale jeśli macie propozycje innych, osiągalnych dla mnie na tym etapie życia zawodów, które pozwolą mi coś zaoszczędzić, jednocześnie jakoś bardzo nie biedując to z chęcią poczytam (p---------a i of odpadają, więc bez takich)
@Niuska: oj chyba nie
Kojarzysz może czy żona brata szwagra chwali swoje zarobki?
1. Jest dobrą opcją.
2. Jeżeli chcesz zostać w Europie to opcji jest sporo. Jeżeli w Polsce to LOT. Wtedy masz bazę w Warszawie na 100%. W przypadku Wizza i Ryana masz dużą szansę na bazę w Polsce, ale mogą Cię wysłać gdzieś za granicę na trening albo na tak zwane OOB, czyli Out Of Base na jakiś czas. Często cabin crew dostaje bazę tam gdzie chce, ale zależy na