Wpis z mikrobloga

Osram Ultra Light - wersja o dłużej żywotności, gdzie producent daje 4 lata gwarancji jak zarejestrujesz produkt na stronie, jest tam tez od razu formularz do reklamacji.
Gdy spali Ci się w tym czasie to wysyłają ci nowe... na pewno to sprawdzę bo akurat w i30 mega szybko lecą żarówki.
Jeżeli rzeczywiście będą uznawać taką reklamację no to mam żarówki za darmo do końca życia.. ( ͡º ͜ʖ͡º)

oby to chodziło ze 2 lata chociaż, bo tam przewalone jest wyciągnąć lampę a już w szczególności założyć - łatwo uszkodzić wszystko w okół, bo na silę trzeba. chyba żeby zderzak zrzucić, no ale za dużo zachodu.

#motoryzacja #zarowki
r5678 - Osram Ultra Light -  wersja o dłużej żywotności, gdzie producent daje 4 lata ...

źródło: ULTRA-LIFE-H7-64210ULT-2HB

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Nullek: którym? U mnie 10r pierwsza gen po lifcie

Szukalem na YouTube jakiś patentów ale nie znalazłem nic. Gość porysował błotnik na jednym filmie xd
  • Odpowiedz
@r5678: też dokładnie takiego kiedyś miałem ( ͡° ͜ʖ ͡°) jak się pcha na chama to faktycznie można porysować, ale delikatnie i się da. Można też zakleić górny róg lampy taśma malarską i ta dolną płaszczyznę zderzaka żeby było bezpieczniej
  • Odpowiedz