Wpis z mikrobloga

Dobra biore to zasrane 5070 Ti, już od dawna miałem robić upgrade a jak nie teraz to kiedy, jak zaraz będą braki na rynku i ceny poszybują
#przegryw
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@Handstander12: pewnie tak xD ale np mi się opłaciło robić przejście z 1060 na 3060Ti bo jak na początku też nie grałem w żadne wymagające tytuły to przynajmniej mogłem sobie spokojnie pograć w takiego Elden Ringa albo Ekspedycję jak wyszły
  • Odpowiedz
  • 1
@PotepionyZPlusami: no dokładnie, na początek jeszcze się zastanawiałem nad 5080 ale jak sprawdziłem benchmarki to xD średnio 1000-1500 droższa od 5070Ti a jakieś 10-20% więcej wydajności ma, kpina i jeszcze to 16 GB VRAM jakby 24 nie mogli dać
  • Odpowiedz
@Camel1913:

: pewnie tak xD ale np mi się opłaciło robić przejście z 1060 na 3060Ti bo jak na początku też nie grałem w żadne wymagające tytuły to przynajmniej mogłem sobie spokojnie pograć w takiego Elden Ringa albo Ekspedycję jak wyszły

same here ale ja budowałem pc pod cyberpunka, a poprzedni pod W3. Gry cdpr to jedynie na których mi zależy więc kolejny upgrade będzie gdy pojawi się data premiery
  • Odpowiedz