Aktywne Wpisy
MarekKucharz +130
#rozowepaski #zwiazki
OSTRZEŻENIE dla młodszych mężczyzn na temat miłości.
mam 35 lat, wiara w miłość i w to, że kobieta potrafi was kochać za to jacy jesteście sami w sobie przyniosła mi samotność w wieku 35 lat i żadnego zainteresowania ze strony kobiet. Im zrozumiecie to szybciej, że dla kobiet jest najważniejszy wasz status społeczny a nie to czy jesteście przystojni, mili, inteligentni xD to tym dla was
OSTRZEŻENIE dla młodszych mężczyzn na temat miłości.
mam 35 lat, wiara w miłość i w to, że kobieta potrafi was kochać za to jacy jesteście sami w sobie przyniosła mi samotność w wieku 35 lat i żadnego zainteresowania ze strony kobiet. Im zrozumiecie to szybciej, że dla kobiet jest najważniejszy wasz status społeczny a nie to czy jesteście przystojni, mili, inteligentni xD to tym dla was

Vegasik69 +62
źródło: 1000017450
Pobierz

Idę do roboty i zarabiam 4k. Wynajem mieszkania z opłatami 3k. Na wegetacje zostaje 1k. To jest niewykonalne. Po prostu człowiek, musiałby mieć 2 etaty, ale tak nie da się żyć. Co z tego, że telefon / internet tani jest. Jak podstawa czyli dach nad głową jest tak k------o drogi.
Będzie chłop w wieku 30 lat, musiał chyba iść na pokój z ukraińcami i hindusami mieszkać na jednej chacie.
Jedyne co mam to technikum informatyczne, po którym i tak nie ma roboty, a jedyne prace to sprzedaż na prowizji, a że c-----y ze mnie sprzedawca, bo nie umiem wciskać ludziom gównien, to zarabiam tyle co nic.
Miasto 100k mieszkańców, a tu jedyna robota to biedronki i inne gówna. Mieszkania kosztują tyle co w poznaniu, ale tam się zarabia więcej xD
Jak k---a rysiu co odziedziczył po dziadkach 2 pokoje w bloku z wielkiej płyty, może wołać za taką chawirę, która widziała remnont 20 lat temu 2-2,5k a do tego opłaty. Kieras u mnie w robocie też się cieszy. 2 mieszkania odziedziczył i wynajmują z żoną, z tych 2 mieszkań to on miesięcznie ma więcej niż ja zarabiam z nadgodzinami.
I się ludzie dziwią, że młodzi stają się komuchami powoli
#przegryw #przemyslenia #w---w #nieruchomosci #praca #ekonomia
@PanieAreczku: Brzmi legitnie. xD