@barnej_zz: darmowe konto nie jest problemem, jeśli nie potrzebujesz karty płatniczej (BLIKiem można płacić). Z bardzo tanią księgowością może być problem, w PKO BP znalazłem za 160 zł (https://www.pkobp.pl/firmy/uslugi-dla-firm/e-ksiegowosc), intuicyjnie bym powiedział, że to tanio. Ten mOrganizer to na pewno ogarnia faktury, czy tylko pozwala je wystawić - bo to dwie różne rzeczy. Na szybko to nie jest usługa, gdzie dostaniesz na końcu policzone ile masz przelać do ZUS
@barnej_zz: ja założyłem milenium i pierwsze 2 miesiące ta księgowość jest za free później 30pln. To niezbyt to intuicyjne i jeszcze nieco źle policzyło dochodowy. Powinno mi wyjść 1475 a wyszło 1503,00. Jutro opłace jeszcze normalnie przez milenium ale od następnego miesiąca założę infact.
@barnej_zz: wfirma 49 netto miesięcznie i wszystko elegancko od 8 lat. Jeśli dobrze rozumiem ten mOrganizer to tylko jakieś cudo do pilnowania i wystawiania faktur? A wylicza podatki i składki? Wystawia i wysyła deklaracje, jpk, zaraz ksef? Nie wiem, jak ktoś używa to niech napisze jak to działa
Ryczałt, do 5 faktur w miesiącu.
Z tego co widzę, to mOrganizer w mBanku w wariancie podstawowym wychodzi za 10 zł miesięcznie. Brać?
#jdg #b2b #dzialalnoscgospodarcza #banki
Ten mOrganizer to na pewno ogarnia faktury, czy tylko pozwala je wystawić - bo to dwie różne rzeczy. Na szybko to nie jest usługa, gdzie dostaniesz na końcu policzone ile masz przelać do ZUS
Powinno mi wyjść 1475 a wyszło 1503,00.
Jutro opłace jeszcze normalnie przez milenium ale od następnego miesiąca założę infact.
Jeśli dobrze rozumiem ten mOrganizer to tylko jakieś cudo do pilnowania i wystawiania faktur? A wylicza podatki i składki? Wystawia i wysyła deklaracje, jpk, zaraz ksef? Nie wiem, jak ktoś używa to niech napisze jak to działa