Aktywne Wpisy

Masuca +76
Postanowilem, ze tez bede „eko” i oddam torbe butelek po wodzie z lidla.
Jade na zakupy, w delikatesach butelkomat wielkosci pralki, oczywiscie pelny „wymaga oproznienia”. Podchodze do kasjerki i mowie jej to, a ta ze wie ale to musi wlasciciel sklepu przyjechac bo tam sa plomby i „procedura jest skomplikowana”.
Mysle trudno, nie zrazam sie. Jade do biedronki. Pytam kasjerki gdzie jest butelkomat, a ta wskazuje na karton z dziura na goze xdd i
Jade na zakupy, w delikatesach butelkomat wielkosci pralki, oczywiscie pelny „wymaga oproznienia”. Podchodze do kasjerki i mowie jej to, a ta ze wie ale to musi wlasciciel sklepu przyjechac bo tam sa plomby i „procedura jest skomplikowana”.
Mysle trudno, nie zrazam sie. Jade do biedronki. Pytam kasjerki gdzie jest butelkomat, a ta wskazuje na karton z dziura na goze xdd i
źródło: IMG_0081
Pobierz
mookie +50
Widzę że wykop zalewany jest materiałami na temat SCT, główne argumenty przeciwników brzmią mniej więcej w takim tonie:
„SCT to atak na wolność i biednych!”
„Samochody nie robią powietrza brudnym - to wszystko przez piece”
„SCT nic nie daje - jak wprowadzili to nic się nie zmieniło!”
Zabawnym
„SCT to atak na wolność i biednych!”
„Samochody nie robią powietrza brudnym - to wszystko przez piece”
„SCT nic nie daje - jak wprowadzili to nic się nie zmieniło!”
Zabawnym

- Moneymaxxing - bardzo polecany przez redpill, wg. mnie totalnie nieefektywne. Zakłada harowanie w korpo do 35 roku życia i następnie związanie się z laską lecącą na hajs. W najlepszym wypadku skończy się na byciu betabankomatem, w najgorszym rozwodem i utratą połowy majątku.
- PUAmaxxing - PUA jest fenomenem którego kompletnie nie rozumiem i nie rozumiem jego ogromnej popularności.
- Looksmaxxing - oznacza aktywność fizyczną/siłkę albo operacje plastyczne. Jeśli to pierwsze to uważam, że opłaca się coś tam ćwiczyć i nie jeść regularnie syfu żeby nie wyglądać jak spasiony wieprz, ale wszystko ponad to jest przerostem formy nad treścią. Jeśli operacje plastyczne to wygląda mi to raczej na scam. Kliniki pokazyją na zdjęciach zawsze najlepsze efekty, widziałem dużo przykładów zdjęć gdzie ludzie operacjami zrobili z siebie swoje karykatury.
- Nichemaxxing - zakłada szukanie dziewczyny w jakiejś niszy/subkulturze. Nigdy nie próbowałem, nie wiem czy nisze istnieją i czy to działa.
Czy są może jakieś inne, lepsze sposoby?
#blackpill #przegryw #redpill #pua #looksmaxing
W takiej sytuacji, to inni mają przewagę. It's over
Komentarz usunięty przez moderatora
@m_ney: o to to.
korpo to nie moneymaxxing. moneymaxxing jest wtedy gdy
@czescmampytanie: moneymaxing jest obecnie o tyle trudny, ze musisz wbic sie w absolutna topke typu top 1promil Polaków, bo nawet wysoka klasa srednia nie zrobisz na nikim wrazenia, bo kazdy znacznie lepsze zycie widzi codziennie na insta
Choćby z tego powodu, co napisał @m_ney