Wpis z mikrobloga

Jakie są najefektywniejsze sposoby na zwiększenie swojego SMV, czyli pot. maxxingi? Czy istnieje jakieś matrymonialne Wunderwaffe pozwalające uzyskać przewagę na rynku matrymonialnym mimo niewyjściowej mordy i niskiego wzrostu? Zacznę od najpopularniejszych:

- Moneymaxxing - bardzo polecany przez redpill, wg. mnie totalnie nieefektywne. Zakłada harowanie w korpo do 35 roku życia i następnie związanie się z laską lecącą na hajs. W najlepszym wypadku skończy się na byciu betabankomatem, w najgorszym rozwodem i utratą połowy majątku.
- PUAmaxxing - PUA jest fenomenem którego kompletnie nie rozumiem i nie rozumiem jego ogromnej popularności.
- Looksmaxxing - oznacza aktywność fizyczną/siłkę albo operacje plastyczne. Jeśli to pierwsze to uważam, że opłaca się coś tam ćwiczyć i nie jeść regularnie syfu żeby nie wyglądać jak spasiony wieprz, ale wszystko ponad to jest przerostem formy nad treścią. Jeśli operacje plastyczne to wygląda mi to raczej na scam. Kliniki pokazyją na zdjęciach zawsze najlepsze efekty, widziałem dużo przykładów zdjęć gdzie ludzie operacjami zrobili z siebie swoje karykatury.
- Nichemaxxing - zakłada szukanie dziewczyny w jakiejś niszy/subkulturze. Nigdy nie próbowałem, nie wiem czy nisze istnieją i czy to działa.

Czy są może jakieś inne, lepsze sposoby?

#blackpill #przegryw #redpill #pua #looksmaxing
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Songo23: moneymaxxing i looksmaxxing są całkiem spoko z tego powodu że raczej nie znajdziesz dziewczyny ale lepiej się żyje jak jesteś dobrze ubrany, wysportowany i nie przejmujesz się hajsem
  • Odpowiedz
@Songo23: moneymaxing warto dla samego siebie. Jedyne co moze zadzialac to looksmaxing, ale to tez bardzo duzo zalezy od punktu wyjsciowego i nawet wkladajac w to mnostwo wysilku mozesz nigdy nie wskoczyc na poziom gdy bedziesz mial z tego jakikolwiek zwrot.
  • Odpowiedz
@Songo23: najbardziej skuteczny maxing to lookmaxxing zagwarantowany przez moneymaxxing, czyli w-------e setek tysięcy złotych na inwazyjne metody zmienia wyglądu. tyle że nawet wtedy nie da się przeskoczyć genów, a po dziesiątkach operacji i tak będziesz wewnętrznie czuł że ty i twoje dzieci to genetyczne subhumany.

Zakłada harowanie w korpo do 35 roku życia i następnie związanie się z laską lecącą na hajs.

korpo to nie moneymaxxing. moneymaxxing jest wtedy gdy
  • Odpowiedz
moneymaxxing jest wtedy gdy twoja kasa faktycznie robi na kimś wrażenie, a nie gdy zarabiasz tyle samo co przeciętna julka.

@czescmampytanie: moneymaxing jest obecnie o tyle trudny, ze musisz wbic sie w absolutna topke typu top 1promil Polaków, bo nawet wysoka klasa srednia nie zrobisz na nikim wrazenia, bo kazdy znacznie lepsze zycie widzi codziennie na insta
  • Odpowiedz