Aktywne Wpisy

zajsty +134
W 25 kolejce Harry Kane poza kadrą meczową z powodu kontuzji łydki.
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
źródło: KvL25
Pobierz
haha123 +14
Panowie ja nie wiem czemu tutaj jest taki zmasowany atak na @tom-ek12333 bo co, bo nie jest hazardzistą jak większość tagu?
Chłop sobie gra ostrożnie, ma pozycje, jak uważa że jest za drogo to nie gra i tyle.
Ale nie robi jednego. Nie wierzy w wieczną hossę i nie robi fikołków myślowych, co już się tagowi widocznie nie podoba, bo jak ktokolwiek może mieć inne zdanie niż święta hossana na wieczność amen
Chłop sobie gra ostrożnie, ma pozycje, jak uważa że jest za drogo to nie gra i tyle.
Ale nie robi jednego. Nie wierzy w wieczną hossę i nie robi fikołków myślowych, co już się tagowi widocznie nie podoba, bo jak ktokolwiek może mieć inne zdanie niż święta hossana na wieczność amen

Nastąpiła gigantyczna ekspansja socialmediów, tindery, badoo, instagram, fb, snapchat,yt Powstaje zawód influencer, powstają dwie tożsamości, prawdziwa i internetowa i ta internetowa pierze mózgi na masową skalę
Aczkolwiek najważniejsza kwestia to demografia. Zbiegły się te socialmedia ze spadającą demografią i po prostu tu 1989 rok szukasz 1989-1995, których z roku na rok jest coraz mniej, a nie więcej. Pula wyboru się zmniejsza, a nie zwiększa jak do tej pory.
@Krevitu: A co się miało stać? To pierwsze pokolenie, gdzie tak na pełnej wjechało #zydkrecikorba .
Ludzie urodzeni od ~1980 r. wychowywali się na II fali feminizmu z USA. W telewizornii ta propaganda lała się nie strumieniem, to była Amazonka propagandy sukcesu!
Własny wielki dom z wielkim podwórkiem i idealnie zadbanym ogrodem,
@Krevitu: nie odwidziało im się wchodzenie w związki, odwidziało im się wchodzenie w związki z untermenschami bez pełnej linii włosów, dobrej mordy i wysokiego wzrostu
@Krevitu: za późno, to już jest nieodwracalne.
Generalnie kiedyś przeciętna laska z osiedla brała sobie przeciętnego faceta z okolicy i tak sobie razem żyli przeciętnym życiem, robiąc przeciętne dzieci.
Teraz każdej przeciętnej kobiecie wmawia się, ze jest niezwykła, wyjątkowa, nieprzeciętna i zasługuje na więcej. Przeciętna kobieta ma nieskończoną ilość możliwości z całego kraju, jak
No chyba że w trakcie rundki na karuzeli kutasów jakiś chad/mokebe zdąży zmajstrować jej gówniaka, wtedy zaczyna się desperackie szukanie spierdoksa-betabankomatu który będzie łożył na cudzego bombelka.
@
Wiec no wydaje mi się, że to nie jest niestety moja bańka, piwnica, a ogólnopolski problem. I jestem przekonany, że wina nie leży po stronie mężczyzn. Bo myśmy zmienili się na lepsze. Bardziej się staramy, dbamy o siebie etc. a jest tylko gorzej i gorzej.
Baby po 30 takie bywaja zdesperowane, że od razu chcą sie bzikać i same inicjują. Choćbyś nawet nic nie robił lub odmawiał.