Aktywne Wpisy
#alkoholizm #pytaniedoeksperta #wykop30plus
Witam Was Mirasy. Zwracam się do Was z pewnym pytaniem, jestem 32 letnim alkoholikiem (ostre chlanie i piekielne zjazdy a nie piweczka były), który od pół roku jest trzeźwy jak niemowlę.
Mam od miesiąca pewne objawy - bezsenność, i to nie taka, że snuję się zmęczony, śpię na siłę 3 max 4 godziny na dobę i resztę dnia i nocy chodzę nakręcony jak
Witam Was Mirasy. Zwracam się do Was z pewnym pytaniem, jestem 32 letnim alkoholikiem (ostre chlanie i piekielne zjazdy a nie piweczka były), który od pół roku jest trzeźwy jak niemowlę.
Mam od miesiąca pewne objawy - bezsenność, i to nie taka, że snuję się zmęczony, śpię na siłę 3 max 4 godziny na dobę i resztę dnia i nocy chodzę nakręcony jak
źródło: 1000008906
Pobierz
Wrrronika +11
Dzisiaj sb piłam kakauko z piankami
A Ty co
Pewnie p--o 4%?
A Ty co
Pewnie p--o 4%?
źródło: 1000069571
Pobierz

Podziękujmy Prezydentowi USA za stworzenie tego precedensu. Teraz dowolny kraj może spokojnie zatrzymać Bibiego i przewieźć o MTK w Hadze xD
źródło: 1000025397
Pobierz@markhausen: zawsze mógł, powołując sie chociażby na to co Izrael robił ze zbrodniarzami nazistowskimi (Eichmann na przykład).
Tylko żaden nie miał i nie ma takich możliwości, to jest ta różnica.
To tak jakbyś mówił że po tym jak Jake Paul wyzwał na pojedynek Tysona to ty też byś mógł go pokonać. No powodzenia mordo ( ͡
@markhausen: myślę, że to najskuteczniejszy sposób wypowiedzenia wojny USA
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@markhausen: dowolny, ale silniejszy niż USA, zapomniałeś dopisać :-)
@bighatlogan tak to się nazywa, nie tylko chirurg robi operacje