Witam, czy aktualnie zakup PoE2 ma sens? Miałem zacząć przygodę z PoE2 ale natknąłem na informację że gra zawiera wiele bugów a obecnie rynek jest zniszczony przez jakiś błąd że świątyniami w late game gdzie wielu graczy bardzo się wzbogaciło i jest przepaść między bogatymi a biednymi graczami przez co jest ciężko cokolwiek kupić. Czy wg was obecnie jest sens kupować PoE2 czy lepiej się wstrzymać np do startu nowej ligi?
@Cienty1: kup i zamiast grać na globalnej lidze to zagraj na prywatnej u Proza. Wystartowała w sobotę o 18 więc ekonomia jest świeża bez zbugowanego templa
@Cienty1: żeby mieć fun z gry realnie nie musisz biegać w najlepszym EQ. W lidze bez bugów na spokojnie zlepisz fajny set za grosze. Czy tą ligę jest sens grać? Trochę tak, trochę nie. Największy problem to to, że względem poprzedniej ligi mało co się zmieniło, a endgame nadal jest średni. Realnie większość osób szybko się na nim wypala, ale w następnej lidze mają wprowadzić jego znaczne zmiany (bo w
@Cienty1: kupilem na start ligi obecnej, chcialem sobie zrobic builda ice shot, ale po swojemu.. poczytalem porobilem no i finalnie wyszło tak, ze cos mi nie pasowało. Znalazlem gościa co ma builda na ice shot blood mage czyli dokladnie to co ja. Po resecie drzewka straciłem 10k dmg 😆 Polecam się bawić, mam wrażenie że poe2 bardzo wybacza.
Miałem zacząć przygodę z PoE2 ale natknąłem na informację że gra zawiera wiele bugów a obecnie rynek jest zniszczony przez jakiś błąd że świątyniami w late game gdzie wielu graczy bardzo się wzbogaciło i jest przepaść między bogatymi a biednymi graczami przez co jest ciężko cokolwiek kupić.
Czy wg was obecnie jest sens kupować PoE2 czy lepiej się wstrzymać np do startu nowej ligi?
#poe2
Znalazlem gościa co ma builda na ice shot blood mage czyli dokladnie to co ja. Po resecie drzewka straciłem 10k dmg 😆
Polecam się bawić, mam wrażenie że poe2 bardzo wybacza.