Wpis z mikrobloga

Chciałbym być kiedys taki duży, silny i odważny, zeby kopnąć w dupe każdego osobnika, który paraduje z gola d--a po szatni na basenie.

#plywanie
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@vieniasn: dlaczego z jakichś dziwnych powodów ludzie uznają, że łażenie bez gaci na basenie jest ok? Co jest w tym miejscu tak wyjątkowego, że uzasadnia to łamanie jednej z podstawowych norm społecznych, czyli że zakrywamy swoją nagość? ( ͡° ͜ʖ ͡°) W szatni na basenie nie musisz chodzić nago, tam są takie kabinki, w których możesz sie zakryć i przebrać gatki. To nie ja mam problem
  • Odpowiedz
@Pharos: Ten wątek to jest świetna ilustracja jak prymitywni są ludzie na wykopie, zero rzeczowych argumentów , tylko sugerowanie komuś, że jest gejem - jakby zreszta to było coś złego ( ͡° ͜ʖ ͡°) zycie wam Mirkowie, zeby ktoś was kiedys na tym basenie dojechał za chodzenie z pindolem na wierzchu, bo buractwo trzeba tepic
  • Odpowiedz
@ziemniak_na_export: ja gacie zmieniam w w szatni. Uważam że ci co paradują z pisiorem na wierzchu mogłoby gacie zmienić w szatni, ale nie bulwersuje mnie to aż tak bardzo żebym o tym pisał na wykopie.
  • Odpowiedz