Aktywne Wpisy

yaszczur +24
ChciaΕem tylko oznajmiΔ, ΕΌe niejaka @annlupin to konfident wcinajΔ
cy rogale z moderacjΔ
.
"Str@jk" polegaΕ na niepodejmowaniu aktywnoΕci w postaci wrzucania znalezisk, wpisΓ³w na mirko, komentowania i oceniania co teΕΌ uczyniΕem. ZaglΔ danie, byΕo nawet wskazane, ΕΌeby uzupeΕniΔ sobie czarnolisto o takie jednostki (stΔ d pomyΕka z dodaniem do obserwowanych).
MaΕo, ΕΌe nie potrafisz powstrzymaΔ siΔ przed tworzeniem tych swoich gunwowpisΓ³w (nom) okazujΔ c chΔΔ solidarnoΕci z tymi, ktΓ³rzy robili coΕ rΓ³wnieΕΌ w Twoim interesie,
"Str@jk" polegaΕ na niepodejmowaniu aktywnoΕci w postaci wrzucania znalezisk, wpisΓ³w na mirko, komentowania i oceniania co teΕΌ uczyniΕem. ZaglΔ danie, byΕo nawet wskazane, ΕΌeby uzupeΕniΔ sobie czarnolisto o takie jednostki (stΔ d pomyΕka z dodaniem do obserwowanych).
MaΕo, ΕΌe nie potrafisz powstrzymaΔ siΔ przed tworzeniem tych swoich gunwowpisΓ³w (nom) okazujΔ c chΔΔ solidarnoΕci z tymi, ktΓ³rzy robili coΕ rΓ³wnieΕΌ w Twoim interesie,
ΕΊrΓ³dΕo: 1000001330
Pobierz
GooPae +18
Przez wiΔkszoΕΔ swojego ΕΌycia byΕem ateistΔ
. SzukaΕem dowodΓ³w na nieistnienie Boga, biblie czasem czytaΕem wyΕΔ
cznie po to by znaleΕΊΔ w niej bΕΔdy i sprzecznoΕci.
Gdy miaΕem 22 lata po kilku rozmowach/debatach ze znajomym chrzeΕcijaninem po raz pierwszy zrozumiaΕem na czym tak naprawdΔ polega chrzeΕcijaΕstwo. Moja pewnoΕΔ siebie zaczΔΕa pΔkaΔ, a ja sam staΕem siΔ agnostykiem, czΕowiekiem, ktΓ³ry nie kpi tylko pokornie szuka.
NiespeΕna rok pΓ³ΕΊniej prawda sama mnie znalazΕa. PoznaΕem prawdΔ absolutnΔ
Gdy miaΕem 22 lata po kilku rozmowach/debatach ze znajomym chrzeΕcijaninem po raz pierwszy zrozumiaΕem na czym tak naprawdΔ polega chrzeΕcijaΕstwo. Moja pewnoΕΔ siebie zaczΔΕa pΔkaΔ, a ja sam staΕem siΔ agnostykiem, czΕowiekiem, ktΓ³ry nie kpi tylko pokornie szuka.
NiespeΕna rok pΓ³ΕΊniej prawda sama mnie znalazΕa. PoznaΕem prawdΔ absolutnΔ
ΕΊrΓ³dΕo: image
Pobierz

10 stycznia w PuΕawach odbΔdzie siΔ Prime Show MMA 15. Karta walk peΕna freak-fightΓ³w, walka wieczoru Taazy vs Arab i transmisja w PPV na CANAL+.
Link PPV: https://primeshow.pl/
#primemma #freakfight #mma #ppv #polskiefreaki #prime #prime15 #primeshow #famemma
ΕΊrΓ³dΕo: 1000029275
PobierzBΔdziesz oglΔ daΔ Prime 15?