Aktywne Wpisy

Krupier +65
Kiedy ostatni raz widzieliście u kogoś karton na chłodnicy? Ja jakoś parę dni temu, ale wcześniej to chyba już spokojnie z kilkanaście lat nic. Chyba ten patent odszedł w zapomnienie.
#motoryzacja #samochody
#motoryzacja #samochody
źródło: obraz
PobierzJak taka laska może być z takim dziadem? To nie jest fejk, bo znam tą osobę. Też, bez obrazy dla tego gościa, ale to nie jest jego liga. Ja wiem, że często kobiety w PL wyglądają lepiej, od swoich chłopaków. No ale kurde u mnie w firmie 40 letnia managerka (zresztą całkiem fajny m--f) ma lepszego chłopa.
Na korzyść laski przemawia jedynie to, że ona nie ma go nigdzie w zdjęciach, jest
Na korzyść laski przemawia jedynie to, że ona nie ma go nigdzie w zdjęciach, jest
źródło: IMG_6270
Pobierz

Dlatego zwracam się z pytaniem:
W jakim banku sami macie konto (jaki to jest rodzaj rachunku np. "Konto dla młodych", "Konto oszczędnościowe" oraz jakie sami dostrzegacie w nich wady oraz zalety?
Osobiście wpadło mi w oko Alior Bank - "Konto Jakże Osobiste dla graczy z kartą" i tam jest jakaś promka, że można zyskać nawet 800zł za jakieś "aktywne bankowanie" bla bla bla. Wszystko jest na stronie. Są jakieś "korzyści" do wyboru, program Mastercard Bezcenne Chwile itd
#banki #bankowosc #pkobp #aliorbank #pekao #mbank #pytaniedoeksperta #pytaan
@0Fifi: a czego jeszcze potrzebujesz od konta w banku? XD
Komentarz usunięty przez autora
mBank to gowno
Ing - opłaty za kartę, co chwilę reklamy w formie powiadomień, co chwilę reklamy w formie promocji po zalogowaniu się do konta w aplikacji.
@dzien_dobry_22: to tak tylko wygląda z zewnątrz. Nie wiem jak oferta, ale pod względem operacyjnym czy od strony technicznej, to te nowoczesne banki potrafią być mocno opóźnione. Pod względem bezpieczeństwa podobnie. Ile wpadek miał mbank czy ing a o ilu wpadkach pko słyszałeś.
Najlepiej jak ktoś pier...i że jest klientem Orange od 25 lat i myśli że ktoś da o to j-----e.
Odwrotnie! Taki klient to żyła złota bo nie szuka ciągle lepszego dostawcy.
Wszystkie banki są do d--y daj se spokój szkoda czasu
@k__d Mam u nich wspólne z żoną konto pod hipotekę i nic z tych rzeczy, o których