Wpis z mikrobloga

The rooms which bonuses are increased by Golem Works or Spymaster room types have been swapped.

GGG zrobiło noworocznego psikusa i zbrickowało większość d--------h templi xDDDDDDDDD

#pathofexile2
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@marv0oo: aha, jak planowałem sobie zrobic wężyk w weekend to uj mi do czterech liter a fubguniarze przez to ze maja wszystko tier 3 nadal robią 30d per run xd a tak żarło. Wczoraj nawet hinekora locka kupiłem jako inwestycja by nie trzymać divów, 10 omen of light w zapasie a tu cena poleciała o połowę xd tempel w takiej postaci pozwalał zwykłym graczom robic szmal na wszystkim bo proste
  • Odpowiedz
@marv0oo: Ogólnie jak ktoś nie przespał tych kilku dni gdzie materiały do kraftu były giga tanie to miał taką historię sprzedaży. Obecnie perfect exalt jest 4x droższy niż wczoraj więc ciekawe jak to się przełoży na ceny na trade.
szmichal - @marv0oo: Ogólnie jak ktoś nie przespał tych kilku dni gdzie materiały do ...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@marv0oo: dodali kolejny hotfix i bardzo dobrze. Niech dodaja i pare dziennie. Ta gra ma sie rozwijac na biezaco skoro to Early Access i nie powinni zwracac uwagi na placzkow, bo im sie wezyk popsul xD beka
  • Odpowiedz
@travq: tu nie chodzi o Polaczków bo całe Community w-------e. Najpierw bug od początku ligi z tworzeniem templi, naprawili tydzień temu, później mega farma dla tych którym udało się stworzyć temple, w międzyczasie normalni ludzie coś tam rzeźbią bo w końcu wiadomo o co w tym chodzi, aż ukrucaja i to. Kto miał zarobić to zrobił, a przeciętnemu jak zawsze piach w oczy.
Zgadzam się, dobrze że naprawili, niestety niesmak
  • Odpowiedz
mowi sie trudno i gra dalej albo robi sobie przerwe. Nie da sie rozwijac gry jak sie bedzie czekac kilka miesiecy na patcha, bo sie community obrazi. Trzeba sie dostosowac do nowych zmian i przebudowac swiatynie, albo wrocic do niej w 0.5 jak bedzie juz (mam nadzieje) gotowa.
  • Odpowiedz