Wpis z mikrobloga

@Geralt678: też mam w planach jechać w czerwcu do jakiegoś wypizdowa w PL, pożyczyć jakieś fajne autko i pompować 17stki z liceum na ładne oczy i że pracuje w szpitalu w DE i wogole miłość w H-j
  • Odpowiedz
6/10 wystarczy jak widzą takie smakołyki i opcję melanżu z kimś kto nieco dynaminy posiada + jak wspomniałem akcesoria władzy, czytaj zlot kajdan jakieś wieśniackie marki premium itp xD
DonJamnik - 6/10 wystarczy jak widzą takie smakołyki i opcję melanżu z kimś kto nieco...

źródło: IMG_1063

Pobierz
  • Odpowiedz
@Geralt678: jakie k---a walenie to nie sprawi jej żadnej przyjemności, jak już to 69 ewentualnie ona najpierw lodołamacz a ty patelnia a nie jakieś podwalanki byku ( ͡° ͜ʖ ͡°) a najlepiej to kh0tsz into Vagina i za ojczyzne
  • Odpowiedz
planujesz to jakbyś szedł na mamuta

@maciejosky: jak jesteś autystykiem i nigdy nie dupcyłeś panny lub max max max co miałeś to petting (spalonych szans nie liczę, bo nawet chady mają trupy w swojej szafie, jak śliczna laska oferowała im keks, a mózg dostał errora i "eee wiesz co... eee szafka mi się pali w samochodzie"), to dokładnie tak to wygląda. XDDDDDDD Dlatego przegryw tak siada na łeb, nawet facetom
  • Odpowiedz
też mam w planach jechać w czerwcu do jakiegoś wypizdowa w PL, pożyczyć jakieś fajne autko i pompować 17stki z liceum na ładne oczy i że pracuje w szpitalu w DE i wogole miłość w H-j

@DonJamnik: jakby mi się udało dorobić w ciągu 2,3 lat (mimo jarania fajek i życia przez większość czasu w stresie etc. nie jestem postrzegany na swój wiek... Za młodu kupowałem kolegom p--o w gimbazie,
  • Odpowiedz