Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 120
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@CebulowyKrul: skrajne lewactwo jest tak samo głupie jak reszta skrajności. Z moich obserwacji wynika że fanatycy PiSu i konfy to całkiem debile bez szans na poprawę. Fanatycy innych partii chyba nie istnieją bo znajomych mam dużo a nikt się nie chwali
  • Odpowiedz
  • 45
@hansoloxd: klasycznie - żeby ośmieszyć lewicę trzeba wygrzebać anonimowy wpis (który równie dobrze może być baitem napisanym przez podszywającego się prawaka)
Żeby ośmieszyć prawice wystarczy zacytować liderów partii ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@hansoloxd: wow kirwa lewak ekonomik xDddddsdddddddddddd dobrze że w prawicy same prawilne rowokopy 👷‍♂️🤖🚧🛠️🚧

@CebulowyKrul: Czym się różni prawak rowokop od lewaka pracownika McDonalda?
Rowokopowi nie było trzeba sponsorować studiów z socjologii albo zarządzania polem namiotowym
  • Odpowiedz
@Nighthuntero:

Rowokopowi nie było trzeba sponsorować studiów z socjologii albo zarządzania polem namiotowym

Ta a zawodówki to same się utrzymują a nie są sponsorowane z budżetu xDDD
  • Odpowiedz
@Tokko: a bo na te studia to oni idą od razu po podstawówce i nie trzeba ich utrzymywać w liceum? Bo jak ja chodziłem do szkoły to żeby iść na wyższe trzeba było jednak zaliczyć średnie. Liceum albo technikum. Oba trwały dłużej niż zawodówka.
  • Odpowiedz
@hansoloxd: mam lepszy pomysł. Nie lepiej podnieść pensje tak 100 a ceny zostawić? To jak ktoś teraz zarabia np 6k do łapy to musi oszczędzać 2 miesiące (nie wydając ani złotówki) na M2 mieszkania. Po moim pomyśle, taki ktoś będzie zarabiał 600000, więc po 2 miesiącach może kupić całe mieszkanie. Co myślicie
  • Odpowiedz