Aktywne Wpisy

PtactwaWiele +5
Pomijając całą mroczną stronę #epstein która jest oburzająca chociaż raczej niezbyt zaskakująca, jest myśl która nie daje mi spokoju.
Gość jest znikąd, ot urodził się w przeciętnej rodzinie w ciągu swojego życia doszedł do olbrzymich pieniędzy i olbrzymich znajomości. Przecież taka wyspa to tylko jeden side quest tego chłopa w życiu, a wymaga dużego nakładu pieniędzy i czasu. Weź znajdź wyspę, kup, zaplanuj co tam wybudujesz, dostarcz to wszystko, miej
Gość jest znikąd, ot urodził się w przeciętnej rodzinie w ciągu swojego życia doszedł do olbrzymich pieniędzy i olbrzymich znajomości. Przecież taka wyspa to tylko jeden side quest tego chłopa w życiu, a wymaga dużego nakładu pieniędzy i czasu. Weź znajdź wyspę, kup, zaplanuj co tam wybudujesz, dostarcz to wszystko, miej

panDario +14

Psy cały rok szczają po murach i samochodach. Srają po trawnikach i chodnikach. Ujadają i szczekają. Do tego są więzione w mieszkaniach, czekając całymi dniami na właścicieli. Jednak to wszystko nie problem, problemem są fajerwerki w sylwestra. 🙆♂️
Parę domów ode mnie chłop z dzieckiem wychodzi przed wjazd do swojego podwórka. Odpala petardę i ucieka. Petarda zaczyna strzelać, przewraca się, n--------a dookoła . Jak się wystrzelała, to chłop wraca z tym samym dzieckiem w to samo miejsce i odpala kolejna petardę.
Ja nie mam nic do petard, ale bardzo mi się nie podoba że chłop z IQ gąbki do
@SystemHalted2_0: po prostu teraz zauważyłeś. Poziom dyskusji od dawna zszedł do rynsztoku, wyzwiska i obrażanie to jedyny argument jaki pada z ust. Cieszenie się z cudzego nieszczęścia.
To wszystko się fajnie sprzedaje, fajnie klika. Tylko później jest niefajnie, ale niefajnie jest na żywo - a w necie, wygląda to ślicznie.
No i to właśnie ta strona społeczeństwa ma dość tego stada jaskiniowców ucieszonych że coś zrobiło bum na dwa osiedla a sąsiadowi urwało rękę
@SystemHalted2_0: i nadla sa odpasy spoleczne n---------e petardami xD
@Mintaa: I nie kto inny jak wywrotowiec Korwin i reszta prawackich szarlatanów zrobiła taką 'modę' że skoro jego pies się nie boi, to wszyscy mogą n---------ć, bo to ich wolność xD W sumie teraz już ze względów ideologicznych, na złość nieokreślonemu lewactwu xD
Cały rok psiarze (nie wszyscy ofc ale ogromny odsetek):
- nie sprzątają gówien za swoimi psami
- nie zakładają kagańców/smyczy
- bronią patologicznych zachowań innych