Wpis z mikrobloga

@SystemHalted2_0:
Psy cały rok szczają po murach i samochodach. Srają po trawnikach i chodnikach. Ujadają i szczekają. Do tego są więzione w mieszkaniach, czekając całymi dniami na właścicieli. Jednak to wszystko nie problem, problemem są fajerwerki w sylwestra. 🙆‍♂️
  • Odpowiedz
@SystemHalted2_0 Fajerwerki w sylwestra? Spoko. Jednak rzucanie petard od rana, byle gdzie, nie zważając na nikogo? - mam szczerą nadzieję, że przynajmniej jeden debil stracił paluchy w tym roku.
  • Odpowiedz
@SystemHalted2_0: w sylwestra o północy byłem świadkiem takiej sytuacji:
Parę domów ode mnie chłop z dzieckiem wychodzi przed wjazd do swojego podwórka. Odpala petardę i ucieka. Petarda zaczyna strzelać, przewraca się, n--------a dookoła . Jak się wystrzelała, to chłop wraca z tym samym dzieckiem w to samo miejsce i odpala kolejna petardę.
Ja nie mam nic do petard, ale bardzo mi się nie podoba że chłop z IQ gąbki do
  • Odpowiedz
Co do c---a się stało z ludźmi w ostatnich latach przy okazji Sylwestra?

@SystemHalted2_0: po prostu teraz zauważyłeś. Poziom dyskusji od dawna zszedł do rynsztoku, wyzwiska i obrażanie to jedyny argument jaki pada z ust. Cieszenie się z cudzego nieszczęścia.
To wszystko się fajnie sprzedaje, fajnie klika. Tylko później jest niefajnie, ale niefajnie jest na żywo - a w necie, wygląda to ślicznie.
  • Odpowiedz
@1988BaZyL: @Krzysztof53647 @Kawa_z_cynamonem @SystemHalted2_0 Spłycacie cały problem tylko do psów gdzie problem jest dużo większy, cierpią na tym wszystkie zwierzęta i te leśne i te domowe sarny, jelenie, ptaki, łosie to wszystko biega w szale przez kilka godzin (NIE K---A TO NIE TO SAMO CO BURZA), mój pies też się nie bał fajerwerek przez kilka lat, obecnie jak nie dostanie leków to trzęsie się jeszcze przez tydzień
  • Odpowiedz
@SystemHalted2_0:

Mamy niby świadome społeczeństwo, empatię, rozwój

No i to właśnie ta strona społeczeństwa ma dość tego stada jaskiniowców ucieszonych że coś zrobiło bum na dwa osiedla a sąsiadowi urwało rękę
  • Odpowiedz
@SystemHalted2_0: Przecież tu sie kompletnie nie rozchodzi o zwierzaki. Ta cała bitwa 'psiarze-antypsiarze' to istnieje tylko w baniecze na FB i wykopie xD Sylwester z biegiem lat stał się popisówką patologii która ma powód by się znowu nachlać i wyszaleć. W mniejszych miejscowościach takie pajace denerwują co najwyżej starszych ludzi którzy po prostu chcą mieć spokój.
  • Odpowiedz
Oczywiście co wejdziesz w post o nie strzelaniu to masa Sebastianów wypisuje tam "HEHEH JA TAM BEDE STRZELAŁ DUŻO HEHEH NIECH SIE PIESKO BOJOM HEHEH"

@Mintaa: I nie kto inny jak wywrotowiec Korwin i reszta prawackich szarlatanów zrobiła taką 'modę' że skoro jego pies się nie boi, to wszyscy mogą n---------ć, bo to ich wolność xD W sumie teraz już ze względów ideologicznych, na złość nieokreślonemu lewactwu xD
  • Odpowiedz
@SystemHalted2_0 a ja powiem tak szczerze: nie strzelam w sylwka bo po prostu szkoda mi na to hajsu xD wolę popatrzeć jak inni wypiedralają pół wypłaty w powietrze, ale jak słyszę żeby nie strzelać bo psy, albo jak w Łodzi wprowadza sie zakaz strzelania to zbiera mi sie na coś...

Cały rok psiarze (nie wszyscy ofc ale ogromny odsetek):
- nie sprzątają gówien za swoimi psami
- nie zakładają kagańców/smyczy
- bronią patologicznych zachowań innych
  • Odpowiedz