Wpis z mikrobloga

@piasek_w_spreju: Stary, szykuj się na okolo 500-600 odcinków ratowania Brooka z windy. Nie chce spoilerować, ale ona się zatnie xD Karetka bedize jechać tam okolo 100 odcinków. Prawdziwe kino.
  • Odpowiedz
@piasek_w_spreju: I to jest praca marzeń! Od dziesiątek lat na jednym etacie. Kasa leci, darmowe żarcie na planie, fejm wśród starych kobiet, które są gotowe oddać ci emeryturę. Nawet jak cię zabiją w serialu to wracasz po paru odcinkach! Wszyscy się tam już między sobą pukali, więc jesteście jak jedna rodzina!
  • Odpowiedz
@patryk-wuwuw: albo jak w Kapitanie Tsubasie gdzie dwa odcinki biegli z piłką przez pół boiska przypominająć sobie dzieciństwo, chrzest Polski i wojnę w Wietnamie

@HoroLive ale to trzeba zważyć na to, że Nowy Jork to dużę miasto i korki są. Ja to się nawet nie dziwię że to tyle trwa. A co do zacięcia w windzie to czytałem na filmwebie komentarze że wątek ratunku spokojnie mogli upchnąć w 300
  • Odpowiedz
@piasek_w_spreju: Pamiętam w jakieś gazetce telewizyjnej opis do odcinka telenoweli (imiona zmyślone, sens wypowiedzi zachowany): "Miguel spotyka się z Fernando, aby odnieść płytę CD Juanowi" ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Mam wrażenie, że w tej telenoweli było więcej życia niż w MnS
  • Odpowiedz