Wpis z mikrobloga

siema, ktoś podpowie z dwoma rzeczami dot. nastawieniu osobnych nodek na weapon set 2 i 1? Po 1 to jak na konsoli to nastawić, żęby jedna b--ń była jako weapon set 1 i 2? Nie ma tak jak na PC, że nad bronią możesz sobie ta kłódkę nastawić. No i ważniejsze pytanie to skąd "gra będzie wiedziała", że weapon set 2 na używać tego 2 skilla (np thunderstorma), a na set 1 entangla? To nie trzeba jeszcze przypisać skilla do weapon setu? :D Nie wiem czy to zrozumiale opisałem, wiecie jak jest dzisiaj xD

#poe2 #pathofexile2
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

To nie trzeba jeszcze przypisać skilla do weapon setu?

Tak, przypisujesz jeden skill na set 1, a drugi na set 2 jak na obrazku i będzie automatycznie zmieniać.
A jak zmienić na konsoli to już nie wiem, pewnie musisz najechać na b--ń i coś kliknąć, to już sam wykombinujesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ProwojMiliten - >To nie trzeba jeszcze przypisać skilla do weapon setu?
Tak, przypisu...

źródło: firefox_9Ve3BhdnQS

Pobierz
  • Odpowiedz
@KolegaPatryk: żeby nastawić osobno nodki przytrzymujesz dużej x na nodce, wyskoczy kilka opcji i gałką wybierzesz który set.
Jeśli chodzi o przypisanie skilla do setu to tak jak kolega wyżej pisze. Problem pojawia się jeśli Skill nie wymaga konkretnej broni, wtedy będzie trzeba przełączać się naciskając po prostu weap swap na padzie.
  • Odpowiedz