Zastanawiam nad kupnem #macbook przeglądam komputery na #olx gadałem z jednym sprzedawca, uwagę przykuł mi komputer że śladem na matrycy, powiedział mi że taki problem konstrukcyjny występuje w macach, teraz pytanie jak temu zapobiec, komputer używał bym w domu głównie. Raczej go nie nosił. Czy to da się jakoś zapobiec temu, folie, jakieś szmatki, silikonowe nakładki na klawiaturę
@adreno420: bullshit, mialem 2 swoje i chyba ze 3 sluzbowe maki, zaden mi się tak nie zarysowal, a jezdziem z nimi pociągami, rowerem czy autem, wozilem w plecaku i cholera wie co jeszcze z tym robilem. Nigdy nic mi się nie stało z matrycą, wozilem zawsze w miękkim futerale.
@adreno420: kiedyś klawiatura odbijała się w matrycy, ale to w starszych makach, tak coś w latach 2016-2018. Nic takiego obecnie nie ma miejsca, jakiś syf tam miał i to mu się odbiło
@adreno420: ja w swoim mbp z 2020 nie mam żadnej takiej rysy. Nie wiem czy masz do czynienia z macami ale ogólnie ciężko się nauczyć na początku a później to bilet w jedną stronę xd Ja mam cały ekosystem z Apple. Do tego akcesoria Pencil, AirPods Pro i AirPods Max. a co najlepsze, ten sprzęt po prostu k… działa zawsze . Do gierek sobie można kompa z windą zrobić ale
#sct #krakow ludziom którzy nie widzą problemu ani dyskryminacji w strefie czystego transportu i sprowadzają problem do sebka w starym dieslu szkoda cokolwiek tłumaczyć, widać że jest tam za mało komórek pojąć problem który ich nie dotyczy bezpośrednio
#macos #ios #apple #pcmasterrace #komputery #laptopy #kiciochpyta
źródło: 13587
Pobierz@wypok_wypok ?
Ja mam cały ekosystem z Apple. Do tego akcesoria Pencil, AirPods Pro i AirPods Max. a co najlepsze, ten sprzęt po prostu k… działa zawsze . Do gierek sobie można kompa z windą zrobić ale
źródło: IMG_5925
Pobierz