Wpis z mikrobloga

Powoli przymierzam się do kupna kilku flakonów na wiosne. Co polecacie na ten okres? Coś co nie jest jeszcze typowo letnie, ale też nie jest typowym zimowym gourmandem. Nie chciałbym też czegoś z kosmiczną ceną, raczej do 400-500 za flakon. Mogą być też araby.
Mam pare całoroczniaków typu YSL Y EDP, czy MYSLF l'absolu, typoowo na wiosnę mam już Bois Imperial, myślałem o Cedrat Boise Intense, Terre d'hermes (tylko nie wiem którą wersje), ale też chętnie poznam Wasze propozycje

#perfumy
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@chlopak_twojej_matki: ja zdecydowanie wolę wersję X i moim zdaniem właśnie ta wersja to DNA cedrat boise. klasyczny hacivat jest spoko, ale ma bardzo dużo mchu i nie każdemu to pasuje. poza tym, brakuje mu tej kremowości, która jest w cedrat boise i w wersji x więc to już trochę inne DNA
  • Odpowiedz
@Cimek: o dzięki tego nie znałem, chyba zamówie, bo tanioszka
@SlepyBazant nie siada mi w marwie kompletnie to mydło, nie wiem czy w imagination jest podobne, ale jakoś mnie to odpycha, armafa odpuszcze, bo mam supremacy collectors edition, o sauvage pomyśle, chociaż ma różne opinie, ale to mi sie ma podobać a nie innym XD dzięki!
@c_39 a tego gagatka mam, tylko mi sie kończy, dzięki!
  • Odpowiedz
@c_39: wlasnie czekam na jednego mirka aż odpisze na zamówienie odlewki czego innego i on ma w sumie Eau Givree tylko powiedz prawdę jakie parametry? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Bo na fragrze strasznie narzekają a już rozważałem
  • Odpowiedz
@Cimek: Na mnie przy 10 psikach trzyma się na spokojnie 8h, ale moja skóra ma to do siebie, że dość dobrze trzyma świeże perfumy (które według opinii na fragrantice mają trwałość 30 min)
  • Odpowiedz