Wpis z mikrobloga

Będąc w Biedronce spotkałem jakąś dziewczynę, która jako pierwsza się na mnie często patrzyła a po kilku razach ja też na nią . No i tak potem ona i ja wiele razy na siebie spoglądaliśmy. Tak na oko dziewczyna mogła mieć gdzieś 20 lat ,ale generalnie ciężko ocenić. Ogólnie to byłem na zakupach z matką. Czekaliśmy w kolejce przed kasą a przed nami ta dziewczyna ze swoimi rodzicami. No i ta dziewczyna poszła po szampan Piccolo. Po chwili moja matka też poszła no bo też lubimy sobie go wypić zamiast prawdziwego alkoholu. No i jak moja matka wzięła ten szampan to ta dziewczyna bardzo miło uśmiechnęła się do mojej matki, tak jakby lekko zaśmiała się nawet. Potem jak byliśmy przy kasie ponownie spojrzała w kierunku mojej matki i się uśmiechnęła. Ogólnie miała tak piękny uśmiech i wydawała się tak sympatyczna ,że trudno to opisać. Chciałem bardzo zagadać ,ale nie wiedziałem jak. Poza tym jest mi wstyd bo dziewczyna mogła się tak chętnie na mnie patrzeć bo może bierze mnie za młodszego niż jestem. Ludzie mi dają z wyglądu jakieś 24 lata bo po prostu wyglądam wciąż młodo a ja dokładnie 14 stycznia będę miał już 31 lat więc możliwe ,że mnie wyśmieje albo ucieknie jak usłyszy ,że mam 31 lat a okaze się ,że ona ma na przykład 20 lat. Nie miałem nigdy dziewczyny. Jestem nieśmiały , zupełnie nieszczęśliwy. Czy dobrym pomysłem jest zrobić tak jak niektórzy to robią ,że dają ogłoszenie na jakimś spotted na facebooku ,że szukają jakiejś dziewczyny którą gdzieś spotkali i proszą ,żeby się do nich odezwała?

#logikarozowychpaskow #milosc #zwiazek #zwiazki
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Edenes: Nie. Natomiast bardzo dobrym pomysłem jest stawiać przecinki bezpośrednio po wyrazach, bez żadnych dodatkowych spacji.

Masz jakieś skrzywienie, że kropki i znaki zapytania stawiasz prawidłowo, a przecinki inaczej?
  • Odpowiedz
@Edenes: Zagadać przy rodzicach obu stron to dość duży stres, więc nie miej do siebie pretensji, że nie zagadałeś. Facebook nie polecam, bo to portal dla boomerów, na spotted mało kto zagląda, chyba że to mała miejscowość, to może jest szansa, że Fb łaskawie wyświetli ogłoszenie szerszemu gronu.
Jak Ci zależy, umieść kartkę w pobliżu wejścia do Biedronki, napisz jakiś szczegół, który znacie tylko Wy i daj jakiś kontakt do
  • Odpowiedz
Czy dobrym pomysłem jest zrobić tak jak niektórzy to robią ,że dają ogłoszenie na jakimś spotted na facebooku ,że szukają jakiejś dziewczyny którą gdzieś spotkali i proszą ,żeby się do nich odezwała?

@Edenes: Ta, pewnie. Zrobisz z siebie osła, ale nikt się nie dowie ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Edenes: typie ty masz 31 lat jesteś starym bykiem a twoim highlightem życia jest to że kupowałeś z mamusią szampana piccolo w biedronce i laska się uśmiechnęła? i jeszcze ten twój pomysł ze spotted... j--------e. tak napisz tam koniecznie "mam 31 lat i szukam tej pięknej nieznajomej która śmiała się ze mnie gdy kupowałem z mamusią soczek z bąbelkami" XD zrób przysługę ludzkości, otwórz to piccolo, wypij se, zwal konia
  • Odpowiedz
  • 0
@Padayon: a ty myślisz ze ona wie,że mam 31 lat? Jak jeszcze 2 miesiace temu gadałem z kilkoma dziewczynami na Ome TV to one myslaly ,że mam jakieś 23 lub 24 lata.
  • Odpowiedz
@Edenes: masz 31 lat i twoim punktem odniesienia są jakieś randomowe laski na czatruletce dla spermiarzy i zboczeńców? to jest twój social proof? że na portalu gdzie ludzie wchodzą pokazać benka ktoś ci powiedział że wyglądasz młodo?

a to że dają ci 23 lata to tylko i wyłącznie znaczy że masz twarz nieskalaną testosteronem, myśleniem i dorosłym życiem. bo dalej mieszkasz z mamusią i chlasz piccolo. mentalnie zatrzymałeś się w
  • Odpowiedz
@Padayon: Trochę za ostro go z------ś. Jest opcja, że się mylisz, tutaj nie było social proofa tylko powołanie się na to, że ktoś uznał go za młodego co miało miejsce. Gdzie i kto, mniej ważne jeśli to nie był żart tylko na serio. Zwłaszcza gdy robią to małolaty, one są mniej subtelne w tej kwestii i szybko nazwą kogoś starym.

Twarz można mieć młodą rzucając żelazem 4 razy w tygodniu.
  • Odpowiedz