Aktywne Wpisy

Krupier +49
Kiedy ostatni raz widzieliście u kogoś karton na chłodnicy? Ja jakoś parę dni temu, ale wcześniej to chyba już spokojnie z kilkanaście lat nic. Chyba ten patent odszedł w zapomnienie.
#motoryzacja #samochody
#motoryzacja #samochody
źródło: obraz
Pobierz
Lujdziarski +58
#pokazkota #dziarskikacperek Siedzę i myślę, że w Lipcu pojadę na 90 urodziny babci, cała rodzina ma być. Nagle mi się przypomniało, że muszę przecież z Bambarylami zostać xD bo przecież nie ma mi kto kotków pilnować, no i po urodzinach xD
źródło: 1000045585
Pobierz

@mirko_anonim: XDDDDDDD
To które z was powinno się według ciebie poświęcić? Pewnie Amerykanka, bo ty jesteś 6/10, a ona coś pomiędzy 5 a 6 ( ͡° ͜ʖ ͡°) Za to jak ona wykorzysta swój potencjał na 8+ w skali GPT, to może będziecie musieli renegocjować warunki ( ͡° ͜ʖ ͡°)(
źródło: BAIT
PobierzBez dogryzania i uszczypliwych komentarzy. Co niby op mialby zrobic, aby poderwac amerykanke a ja cb @LeVentLeCri
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
Nie wiem, nigdy nie podrywałam kobiet.
Może na początek nie trollować z anonima.
Jest realna epidemia samotności wśród mężczyzn. Ty jesteś kobietą, więc możesz tego po prostu nie odczuwać, widziałem, że wielu wykopków do ciebie zagadywało. Wystarczy, że kobieta doda na Wykopie post o samotności, a od razu pojawia się masa komentarzy i wiadomości prywatnych.
U mężczyzny to tak nie działa.
Ale to nie jest powód, żeby od razu zakładać, że ktoś, kto pyta o radę w
@mirko_anonim: spadłem z krzesła xD
+ jesteś moderatorką tej inicjatywy od dawna, to napisz chociaż czy którykolwiek profil wpadł ci w oko i czy coś z tego było, bo jak sie okaże że sama zamiast tego siedzisz np na tinderze to jakoś średnio widzę tą inicjatywę XD
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
Rozumiem, że piszesz o Mirek Szuka Żony.
Nie