Wpis z mikrobloga

Dziewczyna myśli o założeniu rodziny w przeciągu kilku lat

ślub i dzieci u mnie odpadają

To które z was powinno się według ciebie poświęcić? Pewnie Amerykanka, bo ty jesteś 6/10, a ona coś pomiędzy 5 a 6 ( ͡° ͜ʖ ͡°) Za to jak ona wykorzysta swój potencjał na 8+ w skali GPT, to może będziecie musieli renegocjować warunki ( ͡° ͜ʖ ͡°)(
  • Odpowiedz
Skoro jestesmy w takim temacie, to może podpowiesz mi i opowi jak się podrywa kobiety?? np taką ciebie.

Nie wiem, nigdy nie podrywałam kobiet.

Bez dogryzania i uszczypliwych komentarzy. Co niby op mialby zrobic, aby poderwac amerykanke a ja cb @LeVentLeCri

Może na początek nie trollować z anonima.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
logiczny-odkrywca-56: Ale co tu niby jest do trollowania? @LeVentLeCri
Jest realna epidemia samotności wśród mężczyzn. Ty jesteś kobietą, więc możesz tego po prostu nie odczuwać, widziałem, że wielu wykopków do ciebie zagadywało. Wystarczy, że kobieta doda na Wykopie post o samotności, a od razu pojawia się masa komentarzy i wiadomości prywatnych.
U mężczyzny to tak nie działa.

Ale to nie jest powód, żeby od razu zakładać, że ktoś, kto pyta o radę w
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
uprzejmy-racjonalista-28: @LeVentLeCri popieram kolegę.
+ jesteś moderatorką tej inicjatywy od dawna, to napisz chociaż czy którykolwiek profil wpadł ci w oko i czy coś z tego było, bo jak sie okaże że sama zamiast tego siedzisz np na tinderze to jakoś średnio widzę tą inicjatywę XD

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
logiczny-odkrywca-56: No widzisz, chciałaś być merytoryczna, ale zabrakło Ci argumentów i nie wiesz, co napisać. Piszę z anonima, bo nie mam konta. Myślę, że gdyby zrobić statystyki, ilu użytkowników pisze anonimowo bez konta, wyszłaby z tego naprawdę duża liczba. @LeVentLeCri

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
  • Odpowiedz
+ jesteś moderatorką tej inicjatywy od dawna

Rozumiem, że piszesz o Mirek Szuka Żony.

napisz chociaż czy którykolwiek profil wpadł ci w oko i czy coś z tego było, bo jak sie okaże że sama zamiast tego siedzisz np na tinderze to jakoś średnio widzę tą inicjatywę XD

Nie
  • Odpowiedz