Wpis z mikrobloga

Nie robię się już młodszy a inflacja w Polsce w------a poza sksle więc nie ma to najmniejszego i spróbuję poszukać sobie azjatki. Jakie kraje polecacie? Najbardziej mi się podobają Japonki i Koreanki, ale nie wykluczam innych państw. W planach mam naukę języka i być może przeprowadzkę do któregoś kraju. #randkujzwykopem #azja #azjatki #koreanka #japonka no i też jestem trochę z pod tagu #przegryw #tinder #badoo
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

W planach mam naukę języka

@_TiniMini_: na tym nigdy nie stracisz. Człowiek z człowiekiem zawsze się dogada i może jak nawet nie znajdziesz sobie baby to chociaż jakieś interesy porobisz.
  • Odpowiedz
@_TiniMini_: japonki, koreanki, wietnamki, chinki - najładniejsze ale trudniej będzie. Indonezyjki, filipinki też znajdziesz ładne i bedzie prościej poderwać. Są jeszcze tajki ale one to za kase w 90%.nawet sie z tym nie kryją.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@kaminarii: wsm dochodzę do wniosku, że to raczej będzie dodatek, bo powoli od chodzę od tego żeby coś robić, by znależć kogoś. Przestawiam się psychicznie, że robię coś dla siebie a poznanie kogoś to będzie dodatek
  • Odpowiedz